Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2020 08 02

NBA centrų išgyvenimai: vienas neteko močiutės, kito dėl koronaviruso paniro į komą

Atsinaujinus NBA sezonui daugelis geriausių pasaulio krepšininkų koncentruojasi į netrukus prasidėsiančias svarbiausias kovas. Vis dėlto bent kelių iš jų mintys šiuo metu yra ne tik apie krepšinį.
Montrezlas Harrellas ir Jusufas Nurkičius
Montrezlas Harrellas ir Jusufas Nurkičius / „Scanpix“ nuotr.

Dar liepos 17-ąją NBA „burbulą“ dėl sergančios močiutės palikęs „Los Angeles Clippers“ aukštaūgis Montrezlas Harrellas penktadienį instagrame pasidalino jautria žinute.

„Myliu tave, močiute“, – didžiosiomis raidėmis rašė amerikietis, kurio senelė mirė po kovos su sunkia liga.

Artimą ryšį su močiute turėjęs 26-erių krepšininkas netektį išgyvena itin jautriai.

„Nežinau, kaip jaustis. Jaučiuosi tuščiai. Tu esi mano karalienė, mano geriausia draugė, mano šviesa tamsoje. Niekada manęs nepalikai. Nežinau, kaip tą padaryti, bet turiu rasti būdą, kad kiekvienas rytas atsikėlus nebūtų toks sunkus“, – rašė M.Harrellas.

Reaguodami į vieno iš lyderių, šį sezoną rinkusio vid. 18,6 taško per susitikimą, netektį, „Clippers“ pranešė žaidėjui, kad šis gali prisijungti prie komandos tada, kada tik bus tam pasiruošęs.

„Trezas yra su mumis. Šeima svarbiau už viską“, – palaikymo žinutę komandos draugui išreiškė ir „Clippers“ gynėjas Reggie Jacksonas.

Nors „burbulo“ nepaliko, sunkius jausmus pastaruoju metu išgyvena ir „Portland Trail Blazers“ aukštaūgis Jusufas Nurkičius.

Po sunkios traumos į aikštę grįžęs bosnis penktadienį sužaidė įspūdingas rungtynes, kai į „Memphis Grizzlies“ krepšį sumetė 18 taškų, o taip pat atkovojo 9 kamuolius, atliko 5 rezultatyvius perdavimus ir blokavo 6 metimus, bet po rungtynių jis atskleidė, kad rungtynių metu jo mintys klaidžiojo ir kitur.

Pasirodo, 25-erių atleto močiutė Hana gimtojoje Bosnijoje užsikrėtė COVID-19, o pablogėjus jos būklei 67-erių moteris paniro į komą.

„Pastarosios kelios dienos buvo sunkiausios mano gyvenime. Manau, kad žmonės nesupranta, jog pandemija iš tiesų egzistuoja. Mums pasisekė, kad gyvenome saugioje aplinkoje, buvome testuojami, tačiau prašau, rūpinkitės savimi ir dėvėkite prakeiktas kaukes“, – emocingai kalbėjo „Blazers“ bokštas.

Bosnis atskleidė, kad apie močiutės būklę sužinojo dar prieš savaitę. Iš pradžių atsisakiusi vykti į ligoninę, ji galiausiai sutiko, kai J.Nurkičius pagrasino, jog grįš namo ir pats ją ten nuveš.

„Manau, kad tai pakeitė jos nuomonę. Tikiuosi, kad dar nebuvo per vėlu“, – vylėsi NBA krepšininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius