-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 05 24

NBA finale „Warriors“ startuos be Kevino Duranto ir Demarcuso Cousinso

Gegužės 30-ąją startuoja NBA finalas. „Golden State Warriors“ komanda lemiamą atkarpą pasitinka su dideliu nerimu. Klubo pranešime spaudai skelbiama, kad „karių“ žvaigždės Kevinas Durantas ir Demarcusas Cousinsas praleis pirmąsias serijos rungtynes.
Kevinas Durantas ir Demarcusas Cousinsas
Kevinas Durantas ir Demarcusas Cousinsas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pranešama, kad K.Durantas dar negali prisijungti prie komandos treniruočių proceso ir tęsia individualią reabilitaciją. „Warriors“ nesitiki sulaukti puolėjo pagalbos pirmajame finalo susitikime, tačiau viliasi, kad puolėjas prisijungs serijos eigoje.

Vienas „Warriors“ lyderių patyrė traumą penktosiose serijos rungtynėse prieš „Houston Rockets“. Iš pradžių atrodė, kad puolėjas patyrė Achilo sausgyslės traumą, bet vėliau paaiškėjo, kad jam patemptas blauzdos raumuo.

Dar konferencijos ketvirtfinalyje „Warriors“ prarado savo pagrindinį vidurio puolėją Demarcusą Cousinsą. Skelbiama, kad D.Cousinsas turėjo pirmą treniruotę su komanda po patirtos traumos rungtynėse su „Los Angeles Clippers“. Tiesa, ar žaidėjas išbėgs ant parketo NBA finale, lieka neaišku.

„Warriors“ į finalą iškopė labai lengvai – serijoje rezultatu 4-0 buvo įveikti „Portland Trail Blazers“ krepšininkai.

Finale „kariai“ susitiks su „Milwaukee Bucks“ ir „Toronto Raptors“ serijos nugalėtoju. Šiuo metu „Raptors“ serijoje iki keturių pergalių pirmauja rezultatu 3-2.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius