Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 12 07

NBA komentatoriams Majamyje Mindaugas Kuzminskas – iš Sovietų Sąjungos

Mindaugui Kuzminskui Majamyje nebuvo įsimintinos NBA rungtynės. Tačiau jas stebėjusiems krepšinio gerbėjams įstrigo nemalonus aspektas. „New York Knicks“ (12-9) išvykoje 114:103 (26:25, 27:29, 31:23, 30:26) pranoko „Miami Heat“ ekipą (7-14), tačiau NBA komentatoriams Majamyje pasirodė, kad lietuvis yra krepšininkas iš Sovietų Sąjungos.
Tyleris Johnsonas ir Mindaugas Kuzminskas
Tyleris Johnsonas ir Mindaugas Kuzminskas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Suprasti akimirksniu

  • „Knicks“ laimėjo Majamyje 114:103.
  • „Knicks“ šventė ketvirtą pergalę iš eilės.
  • M.Kuzminskas per 10 minučių pelnė 2 taškus.
  • Kita „Knicks“ akistata – su „Cavaliers“.

„FOX TV“ komentatorius kątik pasakė, kad Mindaugas Kuzminskas yra iš Sovietų Sąjungos. Kokiu dinozauru reikia būti, kad taip pasakytum?“ – piktinosi žiūrovai internete.

„Sovietų Sąjunga sugriuvo prieš 25 metus!“ – šaukė kiti.

M.Kuzminskui dar reikės laiko, kol jį geriau pažins NBA komentatoriai. Tam reikės ir šiek tiek geresnio žaidimo. Majamyje 27-erių puolėjas per 10 minučių pelnė 2 taškus (1/2 dvit., 0/3 trit.), atkovojo 3 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą, blokavo metimą ir kartą prasižengė.

Visus reikalus „Knicks“ komandai sutvarkė Carmelo Anthony, pelnęs 35 taškus. Beje, Niujorko klubas pirmą kartą nuo 2012-2013 metų sezono trimis pergalėmis viršija 50 proc. pergalių ir pralaimėjimų santykio balansą.

„Pergalės rodo, kad esame teisingame kelyje“, – džiaugėsi C.Anthony.

Prie ketvirtos pergalės iš eilės Kristapas Porzingis pridėjo 14 taškų ir 12 atkovotų kamuolių.

Tiesa, pergalę apkartino Derricko Rose'o trauma – dėl nugaros skausmų trečiajame kėlinyje gynėjas paliko aikštę ir daugiau joje nebepasirodė. Bet ir be pagrindinio įžaidėjo „Knicks“ po pertraukos surinko net 61 tašką.

„Tiesiog žinojome, kad privalome laimėti šias rungtynes“, – pasakojo K.Porzingis, svariai prisidėjęs prie persvaros dėl antraisiais šansais pelnytų taškų (31:13) ar taškų, pelnytų baudos aikštelėje (56:36).

„Heat“ komandai Goranas Dragičius surinko 29 taškus, Hassano Whiteside'o sąskaitoje buvo 23 taškai ir 14 atkovotų kamuolių.

Majamio klubas namuose per 10 rungtynių šį sezoną laimėjo tik dvejas.

Viskas galėjo persisverti į „Heat“ pusę, kai trečiojo kėlinio pabaigoje rezultatas buvo lygus 68:68. Tačiau aštuonių minučių atkarpą „Knicks“ laimėjo 27:13 ir perėmė iniciatyvą.

Majamio ekipai pritrūko kvapo – vertėsi devyniese ir žaidė be Justise'o Winslow, Diono Waiterso, Jameso Johnsono, Luke'o Babbitto bei Josho Richardsono.

„Knicks“ keturių pergalių serijos laukia rimtas iššūkis. Ketvirtadienį namuose Niujorko komanda priims „Cleveland Cavaliers“.

„Knicks“:​ C.Anthony 35, K.Porzingis (12 atk. kam.) ir K.O'Quinnas 12, L.Thomasas 11, J.Noah (10 atk. kam.) ir D.Rose'as po 10.

„Heat“: G.Dragičius 29, H.Whiteside'as 23 (14 atk. kam.), W.Ellingtonas 14, T.Johnsonas 13.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius