-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 04 04

NBA ruošiasi blogiausiam scenarijui: sezonas gali būti nutrauktas

Vienas labiausiai pripažintų ESPN žurnalistų Brianas Windhorstas penktadienio pavakarę pasidalino naujausiomis žiniomis iš NBA virtuvės. Apžvalgininko teigimu, lyga pradėjo pokalbius su žaidėjais dėl 2019-2020 metų sezono nutraukimo.
NBA sezonas sustabdytas dėl koronaviruso
NBA sezonas sustabdytas dėl koronaviruso / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 NBA

„Teko pasikalbėti su abejomis pusėmis, kurios šią savaitę susėdo prie derybų stalo – tiek žaidėjų asociacija, tiek lygos vadovybe. Tapo aišku, kad NBA ruošia pasiūlymą, kuris leistų jiems nutraukti šį sezoną.

Kol kas jie dar neturi priimti būtent tokio sprendimo. Derybos leis lygai turėti ir kitą opciją, tačiau dabar yra kalbama ne apie sezono pratęsimą, o finansinius aspektus – kas atsitiks, jei sezonas bus nutrauktas. Atsirado kur kas daugiau pesimistų“, – teigė Brianas Windhorstas.

Apžvalgininko teigimu, visų pasaulio krepšinio lygų žvilgsnis šiuo metu nukreiptas į Kinijos CBA čempionatą. Kinai jau buvo pasiruošę pratęsti pirmenybes balandžio viduryje, tačiau šalies valdžia įvedė tam tikrų apribojimų komandiniam sportui, todėl pirmenybių pratęsimas buvo nukeltas vėlesniam laikui.

„The Athletic“ žurnalistas Shamsas Charania taip pat atskleidė, kad lyga žaidėjams pasiūlė nuo balandžio 15 dienos susimažinti atlyginus perpus. Savo ruožtu krepšininkai pasiūlė kitą variantą – nuo gegužės vidurio algas susimažinti 25 procentais.

NBA sezonas buvo sustabdytas kovo 11 dieną, kuomet prieš pat „Oklahoma City Thunder“ ir „Utah Jazz“ ekipų rungtynes COVID-19 virusas buvo nustatytas prancūzui Rudy Gobertui.

Pasaulio sveikatos organizacijos duomenimis JAV šiuo metu patvirtinta daugiau nei 213 tūkstančių užsikrėtimo atvejų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius