Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 02 18

NBA Visų žvaigždžių mačas: S.Curry ir G.Antetokounmpo stebuklai, K.Duranto triumfas ir tritaškių šou

Šarlotės mieste naktį iš sekmadienio į pirmadienį spindėjo visos ryškiausios NBA žvaigždės. Visų žvaigždžių savaitgalio pagrindiniu akcentu tapo LeBrono Jameso ir Giannio Antetokounmpo komandų akistata, padovanojusi visą puokštę įspūdingų epizodų, tritaškių fejerverką bei žvėrišką rezultatyvumą.
Kevinas Durantas
Kevinas Durantas / „Scanpix“ nuotr.

L.Jameso surinkta ekipa nukovė savo oponentus 178:164 (37:53, 45:42, 50:36, 46:33), nors rungtynių pradžioje solidžiau žaidė Graikijos superžvaigždės bendražygiai.

Pats G.Antetokounmpo iki pertraukos jau buvo surinkęs 20 taškų, o iš viso mačą baigė su 38 taškais, tačiau naudingiausio žaidėjo prizas atiteko ne jam.

Tradiciškai šis prizas iškeliavo laimėjusio komandos rezultatyviausiam žaidėjui, o juo tapo 31 tašką pelnęs „Golden State Warriors“ lyderis Kevinas Durantas.

Jis ėmėsi iniciatyvos ketvirtajame kėlinyje ir per šią atkarpą pelnė 11 taškų.

Naudingiausio žaidėjo prizas jam buvo atitekęs ir 2012-aisiais.

Rungtynių metu netrūko daugybės įspūdingų epizodų, o vieną gražiausių sukūrė Stephenas Curry ir G.Antetokounmpo.

Geros nuotaikos nestokojęs „Warriors“ mažylis apšilimo metu ir pats įspūdingai įkrovė kamuolį į krepšį, o būdamas ant parketo turėjo progą ir pasiginti prieš savo bendraklubį Klay'ų Thompsoną.

Atskiro paminėjimo vertas ir Vokietijos krepšinio legendos Dirko Nowitzkio pasirodymas. Vardinį kvietimą į šį mačą gavęs puolėjas žaidė vos 4 minutes, tačiau per jas spėjo pataikyti visus tris tolimus metimus.

Iš viso šiame mače krepšininkai išmetė net 167 tritaškius, iš kurių tikslą pasiekė 62.

„Giannio komanda“: Giannis Antetokounmpo 38 (11 atk. kam.), Paulas George‘as ir Khrisas Middletonas po 20, Stephenas Curry (9 atk. kam., 7 rez. perd.) ir Russellas Westbrookas po 17, Joelis Embiidas (12 atk. kam.) ir Blake‘as Griffinas po 10, Dirkas Nowitzkis 9, Nikola Jokičius (9 atk. kam.) ir D‘Angelo Russellas po 6, Kemba Walkeris ir Nikola Vučevičius po 4, Kyle‘as Lowry 3.

„LeBrono komanda“: Kevinas Durantas 31, Klay Thompsonas 20, Kawhi Leonardas ir LeBronas Jamesas po 19, Damianas Lillardas 18, Kyrie Irvingas 13 (9 atk. kam., 6 rez. perd.), Jamesas Hardenas 12, Karl-Anthony Townsas ir Bradley Bealas po 11, Benas Simmonsas 10 (7 rez. perd.), Dwyane‘as Wade‘as 7, Anthony Davisas 5, LaMarcusas Aldridge’as 2.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius