Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 07 08

NBA žaidėjai dalinasi maisto davinio „burbule“ kadrais: „LeBronas to tikrai nevalgys“

NBA krepšininkai po truputį renkasi į „Disney World“ pramogų parką Floridoje, kur jau po kelių savaičių turėtų būti pratęstas 2019-2020 m. NBA sezonas. Pirmieji vadinamąjį „burbulą“ pasiekę žaidėjai pasidalino maisto daviniais, kurie jiems buvo skirti parko viešbučiuose.
Maisto davinys NBA „burbule“ nuvylė žaidėjus
Maisto davinys NBA „burbule“ nuvylė žaidėjus / Instagram ir Scanpix nuotr.

Nuo antradienio į greta Orlando esančią teritoriją besirenkantys krepšininkai pirmosiomis dienomis yra priversti izoliuotis, o treniruotes galės pradėti tik įsitikinus, jog neserga koronavirusu.

Pasiekę „Disney World“ teritoriją, žaidėjai negali jos palikti, o tą padarę turėtų papildomai izoliuotis bent 10-14 dienų laikotarpiui ir netektų atlyginimo už praleistas treniruotes ar rungtynes.

Tiesa, NBA žadėjo pasirūpinti, jog krepšininkams nė nekiltų pagunda palikti pramogų parką – lyga prigalvojo daugybę pramogų bei pasamdė virtuvės šefus, turinčius gaminti žaidėjams maistą.

Vis dėlto pirmieji gauti maisto daviniai į Floridą jau nuvykusių žaidėjų nesužavėjo.

„Denver Nuggets“ atstovas Troy'us Danielsas savo gautu maistu pasidalino socialiniuose tinkluose. Į dėžutes supakuoti produktai, anot interneto komentatorių, labiau priminė ne virtuvės šefų, o muzikos festivalių palapinėse ar ligoninėse ruošiamą maistą.

Savąjį maisto davinį parodė ir „Brooklyn Nets“ žaidėjas Chrisas Chiozza.

Pridėjęs ir nuotrauką su išrašytais davinio ingredientais, amerikietis sukėlė diskusiją dėl nuotraukoje matomos vištienos – vieniems ji pasirodė šlykšti, o kiti net ėmė abejoti, ar ten iš tikrųjų yra vištiena.

Į maisto nuotraukas sureagavo ir į Orlandą nevyksiantys NBA žaidėjai. Vienas jų, 175 cm ūgio mažylis Isaiah Thomasas, į T.Danielso gautą davinį sureagavo itin šmaikščiai.

„LeBronas to tikrai nevalgys“, – juokėsi įžaidėjas.

Tiesa, „Los Angeles Lakers“ žvaigždė ar kiti ryškiausi NBA talentai turi išeitį.

Nors užsisakyti maisto iš išorės, su retomis išimtimis, žaidėjams nebus leidžiama, krepšininkai galės į Floridą atsigabenti savo virtuvės šefus.

Vis dėlto šie bus priskiriami prie bendro komandos personalo, kurio skaičius bus ribojamas – įskaitant žaidėjus, į „Disney World“ teritoriją galės patekti iki 35 asmenų iš vienos komandos.

NBA sezonas turėtų prasitęsti liepos 30 dieną, o jo pratęsime dalyvaus ir du lietuviai – Jonas Valančiūnas ir Domantas Sabonis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius