-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 06 02

NBA žaidėjų gali laukti nemalonus scenarijus: du mėnesiai be šeimos

Nors oficialūs sprendimai dėl NBA sezono užbaigimo dar nepriimti, stipriausios pasaulio krepšinio lygos žaidėjams jau reiktų ruoštis nelabai maloniam scenarijui. Tikėtina, kad toliausiai žengsiančių komandų atstovams bent du mėnesius teks praleisti nematant savo artimųjų.
Stephenas Curry su šeima
Stephenas Curry su šeima / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 NBA Adamas Silveris

NBA klubų savininkai dėl sezono pratęsimo scenarijaus balsuos ketvirtadienį, tačiau jau praktiškai aiškios gairės, kuriomis turės remtis komandos.

20 arba 22 ekipos bus sukviestos į „Disney World“ pramogų parką, kuriame ne tik treniruosis ir žais, bet ir gyvens.

Sezonas turėtų būti pratęstas liepos 31 dieną, tačiau į netoliese Orlando esančią teritoriją NBA karavanas turėtų atvykti dar liepos viduryje.

Kadangi iš pradžių komandos dar turėtų žaisti po kelias reguliariojo sezono rungtynes ir tik po to pradėtų atkrintamąsias kovas, tai reiškia, jog toliausiai žengsiančių komandų žaidėjai „Disney World“ parke turėtų likti iki vėlyvo rugsėjo ar net spalio.

Iš pradžių manyta, kad kartu su žaidėjais galės būti ir jų šeimų nariai, tačiau dabar naujienų agentūros AP žurnalistas Timas Reynoldsas teigia, jog bent jau pradžioje šeimoms kartu su žaidėjais ar komandų nariais į Orlandą nebus leidžiama vykti.

Taip daroma tam, kad „burbulas“ būtų kuo mažesnis – būtent dėl to NBA į pramogų parką neketina kviesti visų 30 NBA komandų ir bent aštuonių iš jų atsisakys.

Tikimasi, kad tuo atveju, jei šeimų nariams nebus leista gyventi kartu su žaidėjais, jie į „Disney World“ galėtų atvykti atkrintamosios varžyboms pažengus į priekį, pvz. prasidėjus antrajam jų etapui ir kovoje dėl titulo likus vos aštuoniems klubams.

Tai reikštų, kad įskaičiuojant pasiruošimo laikotarpį, krepšininkams be šeimų tektų praleisti apie du mėnesius.

Akivaizdu, kad toks sprendimas gerokai papiktintų žaidėjus, tad NBA komisarui Adamui Silveriui ir klubų savininkams šią savaitę teks priimti sudėtingus sprendimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius