Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 12 30

Neeilinė Domanto Sabonio akistata – stumdėsi su Arvydo Sabonio komandos draugu

Prieš 15 metų Arvydas Sabonis filmavosi nuotaikingoje Aliaskos oro linijų reklamoje. Sniego žmogų įkūnijęs Arvydas nusimaukšlino gaubtuvą ir tarė: „Su juo per karšta, žmogau.“ Ten po krepšiu tokį pat komišką kostiumą vilkėjo ir Zachas Randolphas. O praėjusią naktį tas pats Zachas Randolphas vėl stumdėsi su Saboniu. Tik jau Domantu.
Arvydas Sabonis ir Zachas Randolphas (dešinėje)
Arvydas Sabonis ir Zachas Randolphas (dešinėje) / you

„Mes beveik kaip šeimos nariai“, – prieš rungtynes Domantui Saboniui pasakė Zachas Randolphas. „Grizzlies“ aukštaūgį citavo Memfio žurnalistas Kevinas Lipe'as.

35-erių Z.Randolphas trumpai papasakojo 20-mečiui Domantui, kad rungtyniaudamas su Arvydu „Portland Trail Blazers“ klube 2002–2003 m. daug iš jo išmoko.

Tada A.Saboniui jau buvo 39-eri, o 22-ejų Z.Randolphas dar tik pradėjo antrąjį savo sezoną NBA.

„Sabonis buvo nuostabus. Jo perdavimai būdavo beprotiški: iškišdavo tai per nugarą, tai virš galvos, tai pro klyną. Bet kokiu būdu. Ir jis buvo geras vyrukas. Iš jo išmokau daug“, – prieš trejetą metų apie A.Sabonį kalbėjo Z.Randolphas.

VIDEO: Komiška reklama su A.Saboniu ir Z.Randolphu

Beje, 222 cm ūgio lietuvį amerikiečiui primena ispanas Marcas Gasolis. 31 metų 216 cm ūgio „Grizzlies“ vidurio puolėjas taip pat gali įmesti iš toli, efektyviai sužaisti baudos aikštelėje ir iškišti juvelyrinį perdavimą.

„Scanpix“ nuotr./Zachas Randolphas ir Marcas Gasolis
„Scanpix“ nuotr./Zachas Randolphas ir Marcas Gasolis

„Tai juokinga, nes aš jam visada sakau, jog jis yra Sabonis. Labai dažnai su juo apie jį šneku“, – pridūrė Z.Randolphas.

„Thunder“ ir „Grizzlies“ dvikovoje Domantas gavo keletą Z.Randolpho pamokų. Memfio sunkusis krašto puolėjas per 25 minutes pelnė net 21 tašką, kai, pavyzdžiui, D.Sabonis per 21 minutę pasižymėjo vieninteliu dvitaškiu.

Tiesa, ne visi Z.Randolpho taškai krito per D.Sabonį. Amerikietis per lietuvį taškus vertė du kartus. Sykį baudė puolėją už atlaidžią gynybą toli nuo krepšio, o vėliau įstūmė sunkius taškus per kibią 15 metų jaunesnio priešininko gynybą.

Tuo tarpu „Thunder“ beviltiškai pralaimėjo rungtynes 80:114.

VIDEO: Iš aikštės išvarytas R.Westbrookas ir beviltiška „Thunder“ nesėkmė Memfyje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius