Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 02 20

Netikėti mainai: D.Cousinso reakcija ir internautų pašaipos

NBA lygą supurtė mainai. „Sacramento Kings“ po ilgų įtikinėjimų, kad nepaleis savo žvaigždžės, išmainė DeMarcusą Cousinsą į „New Orleans Pelicans“ ekipą.
Anthony Davis ir DeMarcusas Cousinsas
Anthony Davis ir DeMarcusas Cousinsas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Manoma, kad krepšininkas apie mainus sužinojo stojęs prieš žurnalistų armiją po „Visų žvaigždžių“ rungtynių. Kameros užfiksavo, kaip „Kings“ klubo atstovas prieš pokalbį reikalauja žurnalistų pirmiausia klausti apie rungtynes. Nustebęs D.Cousinsas paklausė, kokių dar klausimų gali būti. Atstovas greičiausiai pašnibždėjo krepšininkui karščiausias naujienas.

Tačiau D.Cousinsas kalbėjo, kad bus laimingas bet kokiu atveju: „Bus kas bus. Aš tiesiog džiaugiuosi, kad turiu darbą.“

NBA lygoje pasipylė kritika „Kings“ vadovui Vlade Divacui, kuris kelios valandos prieš didžiąją naujieną dar tikino, kad niekada neišmainytų savo lyderio. Apžvalgininkai teigia, kad tai ateityje gali pakeisti žaidėjų ir agentų požiūrį į Sakramento klubą.

„Pelicans“ lyderis ir „Visų žvaigždžių“ rungtynių MVP Anthony Davisas džiaugėsi komandos naujoku: „Tai neįtikėtinas savaitgalis. Aš tapau MVP ir Boogie atvyksta pas mus. Geriau ir būti negali.“

D.Cousinsas neabejotinai sustiprins D.Motiejūno klubo priekinę liniją. D.Cousinsas ir A.Davisas yra du iš trijų žaidėjų, šį sezoną NBA renkančių bent po 25 taškus ir 10 atkovotų kamuolių. Trečiasis – Russellas Westbrookas.

„The Vertical“ skelbia, kad už D.Cousinsą „Kings“ gaus Buddy Hieldą, Tyreke Evansą, Langstoną Galloway ir 2017 metų NBA naujokų biržos pirmojo ir antrojo rato šaukimus.

„Pelicans“ gavo ne tik D.Cousinsą, bet ir Omri Casspi.

Internautai negalėjo patikėti šiomis naujienomis. Daugelis stebisi, kad „Kings“ už savo lyderį gavo tik vidutiniokus, kurie negali vesti komandos į priekį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius