-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 08 09

Norėdamas ištraukti „Suns“ žvaigždę iš Fynikso aštrialiežuvis D.Greenas sulaukė lygos baudos

Devinas Bookeris ir jo vedama „Phoenix Suns“ NBA sezono pratęsime tildo visus kritikus ir rinkdami vieną pergalę po kitos artėja link sensacingo patekimo į atkrintamąsias. Visgi tai neįtikina aštrialiežuvio Draymondo Greeno, kuris viešai savo draugui pasiūlė bėgti iš Fynikso.
Klay'us Thompsonas, Devinas Bookeris ir Draymondas Greenas
Klay'us Thompsonas, Devinas Bookeris ir Draymondas Greenas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Smagu matyti D.Bookerį ir visą Fynikso komandą žaidžiančią gerai, tačiau ištraukite mano vyruką iš šio miesto! Dabartinė situacija nėra palanki nei jam, nei jo karjerai. Nepyk, Chuckai (kreipėsi į Charlesą Barkley – aut. past.), tačiau kas nors privalo ištraukti jį iš Fynikso. Noriu, kad mano vyrukas atvyktų ten, kur galėtų žaisti krepšinį ir laimėti, nes jis būtent tokio tipo žaidėjas“, – komentavo Greenas.

„Yahoo Sports“ apžvalgininkas Chrisas Haynesas praneša, kad lyga už viešą pasisakymą krepšininkui skyrė 50 tūkstančių JAV dolerių baudą.

Pats D.Greenas į susidariusią situaciją ir jam skirtą baudą sureagavo komiškai – tviteryje pasidalindamas besijuokiančiais emoji.

Beje, tai nebe pirmasis kartas, kuomet vienas iš „Golden State Warriors“ vedlių pamėto akmenėlių į „Suns“ organizacijos daržą.

„Scanpix“ nuotr./Draymondas Greenas
„Scanpix“ nuotr./Draymondas Greenas

D.Greenui pavyko išvengti nuobaudos dėl aštraus komentaro apie dabartinį komandos draugą Marquese'ą Chrissą ir jo praleistu metus Fynikse.

Pasak puolėjo, „niekas niekada neapkaltina tokių šūdinų organizacijų kaip Suns“.

Tik su beveik teoriniais šansais prasibrauti į NBA atkrintamąsias į Orlando „burbulą“ atvykusi „Suns“ ekipa išlieka vienintele pralaimėjimo kartėlio dar nepatyrusia komanda – laimėjo visus 5 mačus ir vos viena pergale atsilieka nuo devintoje pozicijoje esančio „Portland Trail Blazers“.

Nuo 2019-2020 metų sezono pradžios įsigaliojo naujas penkerių metų D.Bookerio kontraktas, kurio vertė siekia 158 mln. JAV dolerių. Tai didžiausias kontraktas šios franšizės istorijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius