Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 07 13

Nuogąstavimai pasitvirtino: Russellas Westbrookas užsikrėtė COVID-19

NBA sezono pratęsimui besiruošiančios komandos jau įsikūrė „Disney World“ pramogų parke Floridoje, o pastarosiomis dienomis pradėjo ir treniruotes. Tačiau viena iš jų – „Houston Rockets“ – atvyko be ryškiausių savo žvaigždžių Jameso Hardeno ir Russello Westbrooko. Dabar ima aiškėti kodėl – R.Westbrookas pranešė, jog jo COVID-19 testas buvo teigiamas.
Russellas Westbrookas
Russellas Westbrookas / „Scanpix“ nuotr.

Daugeliui NBA krepšininkų į Floridą patraukus dar praėjusios savaitės pradžioje, o „raketų“ vedliams likus Teksaso valstijoje, imta spėlioti, ar tik šie nebus užsikrėtę koronavirusu.

Nors „Rockets“ kurį laiką gandų nekomentavo, galiausiai yla išlindo iš maišo.

Pirmiausia, vienas „Rockets“ žaidėjų prasitarė, kad neįvardintas Hjustono ekipos krepšininkas vis tik serga COVID-19, o pirmadienio vakarą jau ir pats R.Westbrookas prabilo socialiniuose tinkluose.

„Prieš man išvykstant į Orlandą, mano COVID-19 testas buvo teigiamas. Šiuo metu jaučiuosi gerai, karantinuojuosi ir tikiuosi greitai pasveikęs prisijungti prie komandos draugų. Ačiū visiems už palinkėjimus ir paramą. Prašau, žvelkite į virusą rimtai. Išlikite saugūs ir dėvėkite kaukes“, – rašė 31-erių įžaidėjas.

Kol kas nepranešama, ar tarp užsikrėtusiųjų yra ir kita „Rockets“ žvaigždė J.Hardenas, taip pat vis dar neatvykęs į „Disney World“ parką.

R.Westbrookas yra vienas žymiausių NBA žaidėjų, užsikrėtusių koronavirusu.

Dar pačioje pandemijos pradžioje teigiamų testų sulaukė „Utah Jazz“ žvaigždės Rudy Gobert'as ir Donovanas Mitchellas, užsikrėtė ir „Brooklyn Nets“ žvaigždė Kevinas Durantas. Visai neseniai gimtojoje Serbijoje užsikrėtė ir Nikola Jokičius.

Laiko pasveikti R.Westbrookas turi nedaug – jau po 9 dienų startuos NBA komandų draugiškų rungtynių serija, o liepos 30-ąją bus duotas startas ir prasitęsiančiam NBA sezonui.

„Rockets“ yra vieni pretendentų žygiuoti toli Vakarų konferencijoje – su 40 pergalių ir 24 pralaimėjimais „raketos“ joje dalinasi 5-6 vietas. R.Westbrookas prie pergalių prisideda solidžia statistika – 27,5 taško, 8 atkovotais kamuoliais ir 7 rezultatyviais perdavimais per mačą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius