Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 14

Paaiškėjo Domanto Sabonio varžovai NCAA „Kovo beprotybėje“

NCAA čempionate netrukus startuos vienas didžiausių JAV sporto įvykių – „Kovo beprotybės“ turnyras, kuriame kaunasi 68 stipriausios universitetų krepšinio komandos. Domantas Sabonis ir jo atstovaujama „Gonzaga Bulldogs“ kovas pradeda kovo 17 dieną su „Seton Hall Pirates“ klubu. „Kovo beprotybėje“ žais ir dar du lietuviai.
Domantas Sabonis
Domantas Sabonis / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Domantas Sabonis

ESPN žurnalistai būsimuosius lietuvio varžovus klasifikuoja kaip 20-ąją geriausią „Kovo beprotybės“ komandą, kai „Bulldogs“ – tik kaip 45-ąją.

„Pirates“ reguliarųjį sezoną žaidė stiprioje „Big East“ konferencijoje, kur su 25 pergalėmis per 33 rungtynes užėmė trečiąją vietą. Vis dėlto atkrintamosiose „Pirates“ sugebėjo žengti iki finalo, kur 69:67 įveikė pirmąją konferencijos ekipą „Villanova“ (29-5).

Vidurio vakarų pusėje „Bulldogs“ ir „Pirates“ dvikovoje pastarieji yra aiškūs favoritai. Keturi komandos žaidėjai šį sezoną renka dviženklę taškų skaičių, o svarbiausias komandoje yra Isaiah Whiteheadas, renkantis 18,4 taško ir 5 rezultatyvius perdavimus per susitikimą.

NCAA Kovo beprotybės tinklelis

Rokas Ulvydas ir Domas Budrys

Be didžiausios lietuviškos NCAA žvaigždės „Kovo beprotybėje“ išvysime dar dvi nelabai girdėtas lietuviškas pavardes.

Pietų pusėje „Austin Peay Governors“ (18-17) komandoje šį sezoną 8 rungtynes sužaidė neseniai 21-ąjį gimtadienį atšventęs antrametis kretingiškis Domas Budrys.

65-uoju numeriu ESPN klasifikuojamai lietuvio komandai teko stipriausias įmanomas varžovas – vienu viso NCAA favoritų laikoma „Kansas Jayhawks“ (30-4).

D.Budrys šį sezoną žaidė tik 8 susitikimuose, kuriuose nė karto nepataikė į krepšį, atkovojo du kamuolius ir atliko rezultatyvų perdavimą.

Kaip ir D.Sabonio ekipa, Vidurio vakarų pusėje „Texas Tech Red Raiders“ (19-12) ekipoje rungtyniauja šiemet 22-ąjį gimtadienį švęsiantis Rokas Ulvydas.

Jo komanda ESPN pagal pajėgumą klasifikuojama 32 vietoje ir susitiks su „Buttler Bulldogs“ (21-10), kuri pagal pajėgumą yra 34-a. Tai tikrai įdomi pora.

Buvęs Kauno „Žalgirio-2“ auklėtinis šį sezoną irgi žaidė labai nedaug. Per 9 rungtynes jis pelnė tik 2 taškus baudų metimais, atkovojo kamuolį ir atliko šešis blokus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius