Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 12 21

„Pacers“ iškovojo užtikrintą pergalę, tačiau nutrūko D.Sabonio dvigubų dublių serija

Domanto Sabonio atstovaujama „Indiana Pacers“ namuose užtikrintai 119:105 (30:32, 38:25, 24:22, 27:26) įveikė „Sacramento Kings“ (12-16) ir šiame NBA sezone iškovojo jau 20-ą pergalę per 29 susitikimus.
Domantas Sabonis
Domantas Sabonis / „Scanpix“/AP nuotr.

Intriga rungtynėse vyravo maždaug pusantro kėlinio. Antrojo kėlinio antroje pusėje „Pacers“ spurtavo 17:4 ir susikrovė dviženklį pranašumą.

Svečiai iš Sakramento dar prieš ilgąją pertrauką sugebėjo deficitą aptirpdyti iki vienženklio, tačiau po ilgosios pertraukos apsukų nesumažinusi Indianos puolimo mašina susikrovė net 18 taškų pranašumą ir iškovojo užtikrintą pergalę.

Vienu pagrindiniu pergalės kalvių buvo ir lietuvis Domantas Sabonis. Aukštaūgis per beveik 33 minutes pelnė 15 taškų (6/13 dvit., 3/6 baud.), atkovojo 9 kamuolius, atliko 6 rezultatyvius perdavimus ir 2 kartus blokavo varžovų metimus.

Tiesa, būtent šiame mače nutrūko Domo trylikos iš eilės dvigubų dublių NBA lygoje serija. Apskritai tai tik ketvirtasis mačas šiemet, kai D.Sabonis nepelno bent 10 taškų ir neatkovoja bent 10 kamuolių.

„Kings“ klubui itin pritrūko svaresnio lyderių indėlio – Buddy Hieldas pelnė tik 7 taškus ir iš žaidimo pataikė vos 3 metimus iš 15, o De'Aaronas Foxas pridėjo 8.

„Pacers“: T.J.Warrenas 23, Mylesas Turneris 17, Domantas Sabonis ir T.J.McConnellas (8 rez. perd.) po 15, Malcolmas Brogdonas ir Dougas McDermottas po 13.

„Kings“: Richaunas Holmesas 20 (9 atk. kam.), Marvinas Bagley III 17, Justinas Jamesas 14, Nemanja Bjelica 13.

Indianos klubas Rytų konferencijoje šiuo metu užima penktą vietą. „Kings“ ekipa Vakaruose – devinta.

VIDEO: Domantas Sabonis Full Play vs Sacramento Kings | 12/20/19 | Smart Highlights

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius