Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 05 27

Patirtimi Taivane besidžiaugiantis D.Howardas pabaigti karjerą norėtų NBA lygoje

37-erių Dwightas Howardas, sako, mėgaujasi krepšiniu Azijoje, tačiau neatmestų galimybės grįžti į NBA, kur ir norėtų pabaigti karjerą.
Dwightas Howardas
Dwightas Howardas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

2022-23 m. sezone Taivano lygoje, atstovaudamas „Taoyuan Leopards“ ekipai, D.Howardas pelnydavo po 23,2 taško, atkovodavo po 16,2 kamuolio ir atlikdavo po 5,0 rezultatyvaus perdavimo.

Jo komanda šešių komandų čempionate užėmė paskutinę vietą.

18 sezonų NBA lygoje praleidęs krepšininkas, duodamas interviu „FanDuel TV“, sakė, kad karjerą norėtų pabaigti tėvynėje.

„Man iš tiesų patinka žaisti užsienyje, tai unikali patirtis. Tai kitokio pobūdžio krepšinis nei NBA, ir aš turėjau progą tai patirti. Vis dėlto norėčiau baigti karjerą NBA komandoje. Būtų puiku – laimint NBA čempiono žiedus“, – kalbėjo D.Howardas.

Krepšininkas dar nepriėmęs sprendimo dėl savo ateities.

„Džiaugiuosi, kad tiek daug metų galėjau žaisti krepšinį. Esu dėkingas, kad galėjau ir pakeliauti, ir rungtyniauti NBA“, – pridūrė vidurio puolėjas.

Dar 2004 m. D.Howardą pirmuoju šaukimu pasirinko „Orlando Magic“. Vėliau žaidė „Lakers“, „Rockets“, „Hawks“, „Hornets“, „Wizards“ ir „76ers“ komandose. 2020 m. su „Lakers“ tapo lygos čempionu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius