Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2018 06 07 /09:14

Per žingsnį nuo titulo: rekordą pasiekęs K.Durantas nustūmė „Cavaliers“ ties prarajos riba

NBA finalų serijoje intriga pamažu blėsta. „Golden State Warriors“ krepšininkai 110:102 (28:29, 24:29, 31:23, 27:21) nugalėjo „Cleveland Cavaliers“ ir atsidūrė per žingsnį nuo titulo, mat serijoje iki keturių pergalių jau pirmauja 3:0.
„Cleveland Cavaliers“ – „Golden State Warriors“
„Cleveland Cavaliers“ – „Golden State Warriors“ / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Iki ketvirtojo kėlinio pabaigos likus 3 minutėms, švieslentė vis dar rodė lygybę 96:96, bet tada Stephenas Curry pataikė pirmąjį savo tritaškį, o užsikūręs „Warriors“ puolimas parbloškė Klivlando klubą.

S.Curry prametė 9 pirmus savo tritaškius, bet 10-tas kartas nemelavo. Iš viso gynėjas surinko vos 11 taškų, o iš žaidimo pataikė 3 metimus iš 16. Taip pat jis atkovojo 5 kamuolius ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus.

Kol komandos draugas derino numuštą taikiklį, į viršų šovė Kevino Duranto žaidimo kartelė. KD pasiekė asmeninį rezultatyvumo atkrintamosiose rekordą ir pelnė net 43 taškus (6/9 trit.), atkovojo 13 kamuolių ir atliko 7 rezultatyvius perdavimus.

„Nenoriu nieko aplenkti, tačiau ir nenoriu elgtis taip, lyg čia – jau pabaiga. Rytoj vėl grįšime į treniruotę ir sugalvosime geresnį rungtynių planą“, – po rungtynių sakė rezultatyviausias „Warriors“ žaidėjas.

LeBronas Jamesas vėl buvo sunkiai sulaikomas. Karalius surinko trigubą dublį: 33 taškus, atkovojo 10 kamuolių ir atliko 11 rezultatyvių perdavimų per 47 žaidimo minutes.

„Šiandien bus sunku. Kai atsikelsiu penktadienį, būsiu pasiryžęs išpildyti rungtynių planą, kuris turi padėti komandai laimėti. Toks aš esu“, – po pralaimėjimo sakė L.Jamesas.

Ketvirtosios ir galbūt lemiamos serijos rungtynės bus žaidžiamos šeštadienį.

„Cavaliers“: L.Jamesas 33 (10 atk. kam., 11 rez. perd.), K.Love'as 20 (13 atk. kam.), R.Hoodas 15, JR Smithas 13.

„Warriors“: K.Durantas 43 (13 atk. kam., 7 rez. perd.), S.Curry 11 (1/10 trit.), D.Greenas (9 rez. perd.), J.McGee, K.Thompsonas ir J.Bellas po 10.

VIDEO: Trečiosios serijos rungtynės: „Cavaliers“ – „Warriors“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius