-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 01 01

Po pribloškusio dėjimo Domantas Sabonis jau matomas tarp NBA žvaigždžių

Domanto Sabonio rezultatyvumas ir galingas dėjimas į krepšį paskutinėse 2019 metų rungtynėse apskriejo JAV žiniasklaidos kanalų antraštes.

Domantas Sabonis buvo paruošęs savų fejerverkų NBA rungtynėse, kurios Indianapolyje vyko kaip tik tuo metu, kai virš Lietuvos dangus jau spragsėjo Naujųjų metų vidurnaktį.

Lietuvos krepšininkas pelnė 23 taškus ir padėjo „Pacers“ klubui nugalėti „Philadelphia 76ers“ komandą.

23 metų lietuvis buvo ne tik rezultatyviausias rungtynėse, bet ir sukūrė įspūdingiausią mačo epizodą, kai įkirtęs į baudos aikštelę ore tarsi nepastebėjo prieš jį šokusio varžovo ir sugrūdo kamuolį krepšį.

„Domanto Sabonio dėjimas buvo toks, kad net Viktoras Oladipo turėjo nusiimti švarką“, – juokavo „The Crossover“ apie epizodą, kai po D.Sabonio dėjimo pro šalį ėjo traumą besigydantis „Pacers“ lyderis Viktoras Oladipo.

„Domanto Sabonio klasė!“, – žavėjosi ispaniškojo AS paskyra Twitter.

„Sabonis pagavo kūną“, – skelbė populiarusis „Bleacher Report“.

Kliuvo ir Norvelui Pelle'ui, kuris atsidūrė ant žemės nublokštas lietuvio atakos.

„Domantas Sabonis pabaigė žadančią Novelo Pelle'o karjerą. Pelle'as buvo toks jaunas, mes praradome jį labai anksti“, – juokavo vienas sirgalių.

„Domantas Sabonis linki Norvelui Pelle'ui laimingų Naujųjų Metų“, – skelbė „Pacers Nation“.

Regis, „Pacers“ vadovai ir sirgaliai dabar trina rankas, kad prieš pat sezoną sudarė naują ketverių metų 77 mln. dolerių vertės sutartį su Lietuvos krepšininku.

Vienas aistruolių suskaičiavo, kad gruodį D.Sabonis atkovojo kamuolį 204 kartus, o tai yra daugiausiai „Pacers“ atkovotų kamuolių nuo 1978 metų Dano Roundfieldo pasirodymo.

Mače su Filadelfija ne tik pelnęs 23 taškus, bet ir atkovojęs 10 kamuolių Domantas pasiekė 27-ąjį dvigubą dublį šį sezoną, – priminė NBA.com/stats.

O kitas priminė, kad anksčiau teises į Domantą turėjo „Orlando Magic“ ir „Oklahoma City Thunder“ klubas, išmainę lietuvį su V.Oladipo į Indianą.

„Jei būtų galima susigrąžinti vieną žaidėją, kurio komanda atsisakė, tai pasirinkčiau Domantą Sabonį“, – pripažino vienas „Thunder“ gerbėjų.

„Domantas Sabonis kriminališkai neįvertintas. Aš išmainyčiau Turnerį, kai tik Oladipo grįš į aikštę“, – giriant lietuvį kažkam gimė pasiūlymas atsisakyti kito Indianapolio ekipos vidurio puolėjo.

Vienas ragino balsuoti už D.Sabonį NBA „Visų Žvaigždžių“ rinkimuose, kitas skelbė tai jau padaręs, o kai kas jau įsivaizduoja Domantą ir „Pacers“ gynėją Malcolmą Brogdoną tarp geriausių NBA krepšininkų šventės vasario 7-11 dienomis dalyvių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius