Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 23

Populiariame NBA žaidime mobiliesiems telefonams – lietuvių krepšininkų kortelės

Populiarios kompiuterinių žaidimų serijos „NBA 2K“ kūrėjai išleido mobiliesiems telefonams skirtą nemokamą aplikaciją, kurioje krepšinio rungtynes atstoja lošimas kortelėmis. Šiame žaidime galima rasti ir penkis Lietuvos krepšininkus.
Žaidimo „My NBA 2K17“ kortelės
Žaidimo „My NBA 2K17“ kortelės

Mobiliesiems telefonams skirto žaidimo „My NBA 2K17“ esmė – rinkti virtualias NBA krepšininkų korteles, jas tobulinti, kelti savo komandos lygį ir kovoti su kitais vartotojais.

Kiekvienas žaidėjas turi nuo 5 iki 200 kortelių, kuriose vaizduojami realūs NBA krepšininkai.

Jose nurodyti sportininko įgūdžiai, kurie reikalingi per virtualias rungtynes: puolimas, gynyba, kova dėl atšokusių kamuolių ir žaidimo kūrimas. Kuo didesni skaičiai prie šių savybių, tuo geresnis krepšininkas.

Į kiekvienas rungtynes žaidėjas privalo atsinešti 5 krepšininkų korteles ir 2 pagalbos kortas, kurios sustiprina sportininkų galimybes.

Prasidėjus virtualioms rungtynėms kompiuteris nurodo, kokių įgūdžių ir kiek krepšininkų reikės kėlinyje. Žaidėjas turi pasirinkti iš savo turimų kortelių ir mesti jas į areną. Kėlinį laimi tas, kurio pasirinktų krepšininkų įgūdžiai surenka daugiau taškų.

Domanto Sabonio kortelė žaidime „My NBA 2K17“
Domanto Sabonio kortelė žaidime „My NBA 2K17“

Tarkime, virtualioje arenoje susitinka „Oklahoma City Thunder“ ir „New York Knicks“ komandos. Kompiuteris parodo, kad pirmame kelyje bus vertinama krepšininkų gynyba. Žaidėjai į areną išmeta Domanto Sabonio ir Mindaugo Kuzminsko korteles. Jų įgūdžiai gynyboje yra atitinkamai 68 ir 71 žaidimo taškai, o tai reiškia, kad dvikovą laimėtų M.Kuzminskas.

Vienerios rungtynės trunka vos 30-60 sekundžių. Per jas svarbiausiai apgalvotai susidėlioti savo starto penketo krepšininkus ir tinkamu laiku išmesti korteles.

Žaidime taip pat galima įsitraukti į virtualų NBA sezoną, pirkti ir parduoti krepšininkų korteles, jas tobulinti ir modifikuoti.

Krepšininkų kortelės yra suskirstytos į penkis lygmenis pagal pajėgumą: eilinis, neeilinis, puikus, labai puikus, epiškas, legendinis.

NBA naujokai D.Sabonis ir M.Kuzminskas tarp žemiausio lygmens kortelių. Jų savybės nesiekia 80 žaidimo taškų.

Kontrakto iki šiol nepasirašęs Donatas Motiejūnas žaidime „My NBA 2K17“ buvo priskirtas „Houston Rockets“ komandai. Jis pateko į neeilinių krepšininkų kategoriją. Jo savybės nesiekia 100 žaidimo taškų.

Iš NBA žaidžiančių lietuvių aukščiausiai įvertintas Jonas Valančiūnas. „Toronto Raptors“ vidurio puolėjas buvo priskirtas epiškų žaidėjų kategorijai, kuri yra viena iš geriausių. Jo įgūdžiai beveik siekia 300 žaidimo taškų. Be to, J.Valančiūno kortelę galima gerokai patobulinti, suteikiant jam naujų savybių.

Žydrūno Ilgausko kortelė žaidime „My NBA 2K17“
Žydrūno Ilgausko kortelė žaidime „My NBA 2K17“

Žaidime yra net dviejų rūšių Žydrūno Ilgausko kortelės. Vienos iš jų lygis yra „labai puikus“ (angl. ultra rare). Joje vaizduojamas Ž.Ilgauskas karjeros pabaigoje. Kitoje kortelėje, kurios lygis yra „epiškas“, lietuvis vaizduojamas aukščiausiame savo karjeros taške.

Žaidimą „My NBA 2K17“ išleido amerikiečių bendrovė „2K Games“. Jai priklauso labai populiarios vaizdo žaidimų serijos „NBA 2K“, „Sid Meier's Civilization“, „Mafia“, „Duke Nuke Forever“, „BioShock“, „Xcom“.

TAIP PAT SKAITYKITE: J.Valančiūno reitingas kompiuteriniame žaidime „NBA 2K17“ – geriausias karjeroje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius