Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 20

Problemos Toronte: Kyle'as Lowry nenori pratęsti sutarties su „Raptors“?

„Toronto Star“ praneša, jog „Toronto Raptors“ įžaidėjas Kyle'as Lowry neturi jokio noro pratęsti sutarties su vieninteliu NBA klubu iš Kanados. Teigiama, kad krepšininkas komandoje nebuvo laimingas keletą mėnesių, o tai gali reikšti jo persikėlimą į kitą ekipą.
Kyle'as Lowry
Kyle'as Lowry / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Toronto Raptors NBA

Žurnalistas Bruce'as Arthuras praneša, jog liepos 1-ąją laisvuoju agentu tapsiantis K.Lowry mėnesių mėnesius skundžiasi situacija „Raptors“ klube. Teigiama, jog net maksimalios sutarties pasiūlymo sulaukęs krepšininkas jį iš karto atmestų.

Tiesa, šį pranešimą akimirksniu savo „Twitter“ paskyroje paneigė pats K.Lowry: „Niekada nereaguoju į gandus, bet netikėkite, kas apie mane yra rašoma! Tiesą aš jums pasakysiu pats, o visa kita yra melas.“

K.Lowry šį sezoną per rungtynes vidutiniškai rinko po 22,4 taško, tačiau jo sportinė forma gali kelti nerimą daugeliui komandų.

2016-2017 m. sezone jis ant parketo pasirodė 60 rungtynių bei praleido paskutinius du „Raptors“ atkrintamųjų mačus. Negana to, kitą sezoną jam sueis jau 32-eji, todėl vargu, ar jo žaidimo kreivė dar ketina kilti į viršų.

Kol kas panašu, jog „Spurs“ neketina domėtis įžaidėju, o krepšininko namų klubas „76ers“ naujokų biržoje rinksis jo pozicijos žaidėją Markelle'į Fultzą.

„Galimos K.Lowry stotelės pamažu dingsta, todėl daug pinigų jam bus gauti sunku“, – teigė B.Arthuras.

„Raptors“ antrus metus paeiliui atkrintamosiose nusileido „Cavaliers“, tačiau langas Rytų konferencijoje link finalo gali netrukus atsidaryti. LeBronas Jamesas 2018-aisiais gali persikelti į kitą komandą, o daugelis ekipų domisi ir įžaidėju Kyrie Irvingu.

„Cavaliers“ dominavimas Rytų konferencijoje gali baigtis jau artimoje ateityje, o tai reikštų, kad savo šanso sulaukti gali ir „Raptors“.

Žinoma, tuomet reikia, jog K.Lowry atsirastų noras ir toliau rungtyniauti Kanadoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius