Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 07 11

„Raptors“ paliekantis D.Carrollas: komanda susiskaldžiusi, tvyro nepasitikėjimas

„Toronto Raptors“ ekipą palikęs DeMarre'as Carrollas atvirai pasakojo apie komandoje tvyrantį chaosą.
DeMarre Carrollas
DeMarre'as Carrollas / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Toronto Raptors NBA

„Toronto Raptors“ išsiuntė DeMarre'ą Carrollą į „Brooklyn Nets“ ekipą ir mainais gavo vidurio puolėją Justiną Hamiltoną.

Į Brukliną išvykęs krepšininkas paatviravo apie atmosferą „Raptors“ rūbinėje. Anot žaidėjo, komandos nariai nepasitiki vienas kitu ir yra pasidaliję į kelias stovyklas.

D.Carrollas „Toronto Sun“ teigė, kad tikėjosi būti išmainytas praėjusį sezoną, nes jam nepatiko Kanados ekipos žaidimo stilius.

Krepšininkas atskleidė, kad pusė komandos norėjo žaisti perleidžiant visą kontrolę Kyle'ui Lowry ir DeMarui DeRozanui, o kita pusė norėjo labiau komandinio krepšinio.

„Labai sunku tai staiga pakeisti. Šį įprotį komandoje reikia sukurti. Mes tai padarėme Atlantoje. Visi komandos nariai turi pasitikėti vienas kitu ir dalytis kamuoliu“, – kalbėjo D.Carrollas.

„Raptors“ vadovai žadėjo, kad nuo kito sezono komanda kaip tik bandys orientuotis į labiau komandinį žaidimą. Buvęs komandos krepšininkas abejoja, kad šis planas pavyks.

„Kai tik reikalai pasisuks bloga linkme, visi vėl sugrįš prie lyderių dominavimo. Praėjusį sezoną komandoje buvo daug nepasitikėjimo. Vieni žaidėjai netikėjo kitų galimybėmis. Tai ir sutrukdė mums nužygiuoti toliau“, – apie žaidimą „Raptors“ kalbėjo aukštaūgis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius