Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 01 21

„Raptors“ su Jonu Valančiūnu – pažeminti Šarlotėje

Penktadienį NBA lygoje viena iš Rytų konferencijos lyderių „Toronto Raptors“ (28-15) ekipa 78:113 (18:26, 30:29, 15:33, 15:25) Šarlotėje turėjo pripažinti „Hornets“ (22-21) pranašumą.
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas / „Scanpix“/AP nuotr.

Jonas Valančiūnas per 25 minutes pelnė 11 taškų (5/8 dvitašk., 1/1 baud.), atkovojo 6 kamuolius, atliko vieną rezultatyvų perdavimą, perėmė vieną kamuolį, blokavo vieną metimą, suklydo du kartus ir triskart prasižengė.

Tai buvo antras pralaimėjimas iš eilės Toronto ekipai. Rezultatyviausiai žaidė 24 taškus pelnęs Kyle'as Lowry ir 23 taškus surinkęs DeMaras DeRozanas.

Kanadiečiai surinko mažiausiai taškų šį sezoną – 78.

Prieš šias rungtynes Šarlotės ekipa buvo patyrusi septynis pralaimėjimus iš eilės prieš tris geriausias Rytų konferencijos komandas – „Cavaliers“, „Raptors“ ir „Celtics“.

Kemba Walkeris pelnė 32 taškus ir padėjo nutraukti šią šeimininkams nemalonią seriją.

„Visi kalbėjo, kaip mes nesugebame nugalėti geriausių ekipų. Ir tai tiesa, todėl malonu, kad pavyko pagaliau pasiekti pergalę. Mes puikiai startavome ir nepaleidome pranašumo“, – po rungtynių kalbėjo K.Walkeris.

VIDEO: Jonas Valančiūnas

Krepšininkas vien trečiajame kėlinyje pelnė 16 taškų ir padėjo „Hornets“ sukaupti 25 taškų pranašumą. Ketvirtajame kėlinyje jo paslaugų jau neprireikė.

„Bandėme jam spęsti spąstus ir priešintis, bet jis juos apeidavo. Jis per daug greitas ir staigus baudos aikštelėje“, – po rungtynių apgailestavo „Raptors“ treneris Dwane'as Casey.

Treneris pabrėžė, kad užstrigus komandos puolimui turi sustiprėti gynyba: „Gynyba turi mus nešti į priekį, kol puolimas pasitaisys. Taip jau kartais būna sezono metu. Reikia išlikti optimistais.“

„Hornets“: K.Walkeris 32, F.Kaminsky 16, N.Batumas 13, C.Zelleris 11, M.Williamsas ir R.Sessionsas po 10.

„Raptors“: K.Lowry 24, D.DeRozanas 23, J.Valančiūnas 11.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius