-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 12 07

„Rockets“ nuo Donato Motiejūno sutarties nurėžė 6 milijonus

Aiškėja, dėl ko Donatas Motiejūnas antradienį nepasirodė „Houston Rockets“ klube medicininei apžiūrai. ESPN skelbia, kad greičiausiai pagrindine priežastimi tapo 6 mln. JAV dolerių, kurių žaidėjui nenori mokėti Hjustono klubas.
Stovyklos akimirkos
Stovyklos akimirkos / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Praėjusią savaitę D.Motiejūnas priėmė 37 mln. JAV dolerių „Brooklyn Nets“ klubo pasiūlymą. „Houston Rockets“ turėjo galimybę permušti šį pasiūlymą ir ja pasinaudojo.

Tačiau tai ne visa istorija. „Nets“ krepšininkui kontraktą pasiūlė tokia formule – 31 mln. garantuotai ir papildomai 6 mln. premijų. „Rockets“ sutiko su kontraktu, tačiau jiems nebūtina D.Motiejūnui pažadėti premijų. Hjustono klubas to ir nepadarė.

Skelbiama, kad būtent tai supykdė Lietuvos krepšininką.

„Rockets“ turi galimybę atšaukti savo pasiūlymą ir D.Motiejūnas vėl taps laisvuoju agentu arba palikti pasiūlymą ir laukti iki kovo 1 dienos, kai jis nustos galioti.

ESPN žiniomis, „Rockets“ su D.Motiejūno atstovais derasi ir dėl naujo kontrakto galimybės. Jis turėtų siekti 31 mln., tačiau „Rockets“ nenorėtų garantuoti 2017-18 metų sezonui 9 mln. JAV dolerių. Pagal „Nets“ pasiūlymą komanda turėtų nuspręsti, ar pasilieka žaidėją iki kovo mėnesio, „Rockets“ norėtų atitolinti šią datą iki vasaros.

D.Motiejūnas medicininei apžiūrai turi pasirodyti iki ketvirtadienio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius