Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 03 10

Russello Westbrooko trigubų dublių rekordo medžioklė – ar jam pavyks pavyti NBA legendą?

„Oklahoma City Thunder“ lyderis Russellas Westbrookas šį sezoną gali pasiekti tai, ko NBA lygoje nebuvo nuo 1961–1962 m. sezono. Krepšininkas yra arti trigubų dublių rekordo per sezoną, tačiau ESPN prognozė jam nėra palanki.
Russellas Westbrookas
Russellas Westbrookas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

1961–1962 m. sezone legendinis Oscaras Robertsonas atliko net 41 trigubą dublį, o per visą savo karjerą jis tokią statistinę eilutę surinko net 181 kartą. Praėjusios nakties rungtynėse R.Westbrookas pelnė 23 taškus, atkovojo 13 kamuolių ir atliko 13 rezultatyvių perdavimų.

Tai buvo jau 31 jo trigubas dublis šį sezoną, o „Thunder“ liko sužaisti jau tik 17 rungtynių. ESPN prognozuoja, kad įžaidėjas nepavys O.Robertsono ir reguliarųjį sezoną tikriausiai baigs su 39 trigubais dubliais.

Sporto naujienų gigantas R.Westbrooko šansus surinkti vidutinį trigubą dublį šiuo metu vertina 60-čia procentų.

Per likusias rungtynes jam reikia atkovoti dar 136 atšokusius kamuolius (po 8 per rungtynes) ir atlikti 165 rezultatyvius perdavimus (po 9,71 per rungtynes).

R.Westbrookas rungtyniauja per daug savanaudiškai ir renkasi statistiką? Galbūt, tačiau „Thunder“ komandai jos lyderio aktyvumas yra dažniausiai naudingas. Kai krepšininkas pasiekia trigubą dublį, Oklahomos ekipa laimi 80,6 proc. savo rungtynių, o kai statistika kuklesnė – vos 32,3 proc.

Palyginti su tiek pat rungtynių sužaidusiu O.Robertsonu, R.Westbrookas kol kas atsilieka visais statistiniais rodikliais, ir tai, ko gero, nepasikeis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius