-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 23

Rytų konferencijos galiūnų susirėmime – B.Simmonso trauma ir „Bucks“ dominavimas

„Philadelphia 76ers“ (35-22), kuri vis dar puoselėja viltis reguliarųjį sezoną baigti antroje Rytų konferencijos vietoje, šeštadienį Milvokyje buvo priversta žengti žingsnį atgal. Svečiai ne tik patyrė skaudų pralaimėjimą 98:119 (21:31, 29:25, 23:37, 25:26) vietos „Bucks“ (48-8) krepšininkams, bet ir pačioje mačo pradžioje prarado vieną iš savo lyderių Beną Simmonsą.
Benas Simmonsas, Giannis Antetokounmpo ir Joelis Embiidas
Benas Simmonsas, Giannis Antetokounmpo ir Joelis Embiidas / „Scanpix“ nuotr.

Startiniame penkete susitikimą pradėjęs „76ers“ australas dėl skausmo apatinėje nugaros dalyje ant parketo praleido mažiau nei 5 minutes, o tuomet patraukė į rūbinę ir į aikštę nesugrįžo.

Pastaruoju metu dėl šių skausmų kentėjusiam ir ketvirtadienio rungtynes prieš „Brooklyn Nets“ praleidusiam B.Simmonsui bus atliktas magnetinio rezonanso tyrimas.

Didele spraga varžovų gynyboje pasinaudoję Rytų konferencijos lyderiai jau pirmajame ketvirtyje susikrovė dviženklę persvarą ir nors antrajame kėlinyje svečiams iš Filadelfijos pavyko atkurti intrigą (50:53), ji galutinai išnyko po pertraukos.

Didžiąją ketvirtojo kėlinio dalį ant atsarginių suolelio praleidęs Giannis Antetokounmpo įspūdingus statistinius rodiklius spėjo susirinkti vos per 29 žaidimo minutes: pelnė 31 tašką (12/17 met.), atkovojo 17 kamuolių ir atliko 8 rezultatyvius perdavimus.

Jam puikiai talkino šiemet antrą kartą NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynėse dalyvavęs Khrisas Middletonas, pelnęs 25 taškus (10/15 met.) ir atkovojęs 9 kamuolius.

„76ers“ gretose 17 taškų ir 11 kamuolių dublį surinko Joelis Embiidas, tačiau kamerūnietis katastrofiškai atakavo iš žaidimo – pataikė tik 5 metimus iš 18 (27,8%).

„Milwaukee Bucks“: Giannis Antetokounmpo 29, Khrisas Middletonas 25, Ericas Bledsoe (8 rez. perd.) ir Robinas Lopezas po 12, Brookas Lopezas 9.

„Philadelphia 76ers“: Joelis Embiidas, Furkanas Korkmazas (3/4 trit.) ir Shake'as Miltonas (5/7 trit.) po 17, Tobias Harrisas 11.

Ant penktojo Rytų konferencijos laiptelio įsitaisiusi „76ers“ nuo antroje vietoje esančių „Raptors“ atsilieka šešiomis pergalėmis.

VIDEO: Milwaukee Bucks vs Philadelphia 76ers Full Game Highlights | February 22, 2019-20 NBA Season

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius