-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 09 30

S.Pippenas sukritikavo A.Karnišovo ėjimą: „Abejoju, ar jis gali kilstelėti komandą aukštyn“

„Chicago Bulls“ legendos Scottie Pippeno nesužavėjo naujo klubo vadovo Artūro Karnišovo sprendimas vyriausiuoju komandos treneriu paskirti Billy Donovaną.
Scottie Pippenas
Scottie Pippenas / „Scanpix“ nuotr.

Duodamas interviu leidiniui „Forbes“, šešiskart NBA čempionas suabejojo, ar iš „Oklahoma City Thunder“ į Čikagą atvykstantis B.Donovanas yra tinkamas strategas „buliams“.

„Jeigu žvelgčiau į tai iš sirgaliaus perspektyvos, nebūčiau sužavėtas tuo, ką jie pasirinko, – sakė S.Pippenas. – Nemanau, kad jie atliko drastišką ėjimą, kuris pakeis juos kaip komandą. Tai – tik mano asmeninė nuomonė.

Billy Donovanas man patinka kaip žmogus, bet nemanau, kad jis yra kažką įrodęs NBA lygoje, jog būtų vertas tokios investicijos. Abejoju, ar jis gali kilstelėti komandą aukštyn, ko dabar reikia Čikagai.

Jie yra komanda, kuri stringa jau labai ilgai. Nematau, ką šis treneris jai prideda. Jis treniruos komandą, bet tokių kaip jis – pilna. Jis nenuveikė nieko ypatingo Oklahomoje, kad sulauktų antro šanso. Tai – mano nuomonė.“

„Scanpix“ nuotr./Billy Donovanas ir Chrisas Paulas
„Scanpix“ nuotr./Billy Donovanas ir Chrisas Paulas

55-erių B.Donovanas į „Bulls“ atvyksta su penkerių metų darbo Oklahomoje patirtimi. „Thunder“ ekipą jis sykį atvedė iki Vakarų konferencijos finalo, o vėliau keturis kartus iš eilės pasitraukė jau pirmajame atkrintamųjų varžybų etape.

Savo ruožtu „Bulls“ paskutinį sykį atkrintamosiose žaidė dar 2017 m.

Pats S.Pippenas dar iki praėjusio pavasario dirbo „Bulls“ ekipos ambasadoriumi, kol buvo atleistas. Tiesa, A.Karnišovas prie to neprisidėjo – legendinio krepšininko paslaugų atsisakė dar senieji „Bulls“ vadovai Garas Formanas ir Johnas Paxsonas.

„Gal ir gerai, kad mane atleido, – balandį sakė S.Pippenas. – Norėčiau save sieti su pergalėmis.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius