-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 12 30

Save dėl lietuvio minučių kaltinantis „Rockets“ treneris: „Motiejūnas dar kiek aprūdijęs“

Donatas Motiejūnas iki rungtynių su „Atlanta Hawks“ trejose rungtynėse žaidė vidutiniškai vos po 7 minutes ir dėl to buvo kaltas treneris. Pats tą pripažino „Houston Rockets“ vairininkas J.B.Bickerstaffas. Bet specialistas neslėpė – 8,5 mėnesio nežaidęs 25-erių puolėjas per tą laiką kiek „aprūdijo“.
Donatas Motiejūnas
Donatas Motiejūnas / „Scanpix“ nuotr.
NBA | „Houston Rockets“ – „Atlanta Hawks“ 115:121 | Motiejūnas 6

„Jo fizinė būklė gera. Tai tikrai nėra problema, – tikino „Rockets“ strategas. – Tiesiog jam dar sunku pagauti ritmą. Jis dar kiek aprūdijęs. Trūksta žaidybinės praktikos. Ir kai bandai žaisti prieš geriausius pasaulyje, būna sunku“.

J.B.Bickerstaffas kiek pasitaisė rungtynėse su „Hawks“, kuriose D.Motiejūnui davė žaisti ilgiausiai šį sezoną – 27 minutes.

Per jas lietuvis pelnė 6 taškus – visus pirmajame kėlinyje, ir atkovojo 7 kamuolius, pasiekdamas asmeninį sezono rekordą. Tačiau „Rockets“ pralaimėjo 115:121.

D-Mo žaidė ilgiau ir todėl, kad dėl ligos negalėjo rungtyniauti kitas sunkusis krašto puolėjas Terrence'as Jonesas. O vietą starto penkete jau kurį laiką okupavęs šveicaras Clintas Capela.

J.B.Bickerstaffas pridūrė, kad su „Hawks“ norėjo daugiau išbandyti D.Motiejūną tam, kad šis susigrąžintų savo greitį.

VIDEO: Donato Motiejūno pasirodymas prieš „Hawks“

„Jam reikia minučių ir aš pats turiu geriau jas paskirstyti. Aš tikrai juo pasitikiu, bet tam pasitikėjimui dar reikia šuolio. Jis mums padės ilgame kelyje. Bet turiu geriau padirbėti leisdamas jam klysti ir mokytis iš klaidų. Turiu padėti jam susigrąžinti pasitikėjimą savimi ir žaidimo pojūtį“, – pasakojo J.B.Bickerstaffas.

„Rockets“ trenerio darbas – sugrąžinti ne tik išvardytus dalykus, bet ir pergales. Su 16 pergalių ir 17 pralaimėjimų Hjustono ekipa Vakarų konferencijoje užima septintąją vietą, nors praėjusį sezoną buvo per žingsnį nuo NBA superfinalo.

„Mes visi nusiminę. Rezultatai ne tokie, kokių tikimės. Tikrai nėra taip, kad nesistengiame. Vyrukai viską daro gerai. Tiesiog kai reikia, mes kažkodėl nesužaidžiame taip, kaip turėtume“, – sakė J.B.Bickerstaffas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius