Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 02 19

Shaqas ir Ch.Barkley vieningai sutaria – D.Sabonis turi būti „Visų žvaigždžių“ rungtynėse

Praėjusią naktį buvo paskelbti NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynių startiniai penketai. TNT televizijos žvaigždės Shaquille'as O'Nealas, Charlesas Barkley, Kenny Smithas ir Ernie Johnsonas išsakė ir savo nuomones dėl atsarginių krepšininkų, kuriuos į „Visų žvaigždžių“ rungtynes rinks komandų treneriai.
Shaqas (kairėje) ir Charlesas Barkley (dešinėje) įsitikinę, kad Domantas Sabonis bus „Visų žvaigždžių“ rungtynėse
Shaqas (kairėje) ir Charlesas Barkley (dešinėje) įsitikinę, kad Domantas Sabonis bus „Visų žvaigždžių“ rungtynėse / „Scanpix“ nuotr.

Visi keturi laidos vedėjai rinkosi po septynis žaidėjus Rytų ir Vakarų konferencijose, kurie turėtų užpildyti 24 šių metų „Visų žvaigždžių“ mačo dalyvių sąrašą.

Rytuose TNT ekspertai vieningai sutarė dėl keturių atsarginių, o tarp jų yra ir Domantas Sabonis.

Jau pernai „Visų žvaigždžių“ rungtynėse debiutavusį lietuvį Sh.O'Nealas, Ch.Barkley, K.Smithas ir E.Johnsonas tarp Rytų konferencijos žvaigždžių mato kartu su Jaylenu Brownu („Boston Celtics“), Jamesu Hardenu („Brooklyn Nets“) ir Juliusu Randle'u („New York Knicks“).

Dėl kitų žaidėjų TNT laidos vedėjų nuomonės išsiskyrė.

Shaqas, Ch.Barkley ir K.Smithas ant Rytų konferencijos suolo norėtų matyti Beną Simmonsą („Philadelphia 76ers“), Shaqas, Ch.Barkley ir E.Johnsonas atidavė balsus už Zachą LaVine'ą iš Artūro Karnišovo vadovaujamų „Chicago Bulls“, po du iš keturių laidos vedėjų rinkosi Jaysoną Tatumą („Boston Celtics“) ir Trae Youngą („Atlanta Hawks“), o tik po vieną balsą gavo Jimmy Butleris („Miami Heat“) ir Tobiasas Harrisas („Philadelphia 76ers“).

Vakarų konferencijoje visi keturi vieningai sutarė taip pat dėl keturių krepšininkų – Damiano Lillardo („Portland Trail Blazers“), Rudy Gobert'o („Utah Jazz“), Paulo George'o („Los Angeles Clippers“) ir Devino Bookerio („Phoenix Suns“).

D.Sabonis šį sezoną „Indiana Pacers“ ekipoje vidutiniškai renka po 21,5 taško, atkovoja po 11,6 kamuolio ir atlieka po 5,7 rezultatyvaus perdavimo.

Jo vedama komanda su 15 pergalių ir 14 pralaimėjimų Rytuose užima ketvirtąją vietą.

Lietuviui gerų žodžių Ch.Barkley nepagailėjo ir lankydamasis garsaus žurnalisto Billo Simmonso tinklalaidėje. Joje B.Simmonsui užsiminus apie D.Sabonį, legendinis NBA krepšininkas lietuviui negailėjo liaupsių.

„Džiaugiuosi, kad paminėjai Sabonį, nes jis yra vienas iš 10 ar 15 geriausių žaidėjų pasaulyje. Jis neįtikėtinas“, – sakė 1993 m. NBA naudingiausias žaidėjas.

Atsarginiai „Visų žvaigždžių“ krepšininkai bus paskelbti ateinantį antradienį.

Startinius penketus galite išvysti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius