-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 07 08

Shaqas: LeBrono „Lakers“ klubui nepakaks, kad nukautų sustiprėjusią „Warriors“

Shaquille'as O’Nealas sako, jog „Los Angeles Lakers“ neužteks LeBrono Jameso, kad nukautų „Goldent State Warriors“ pakeliui į NBA finalą. Kaip žinia, „Warriors“ titulą gins dar galingesnėmis pajėgomis – prie komandos prisijungs DeMarcusas Cousinsas.
LeBronas Jamesas
LeBronas Jamesas / „Scanpix“ nuotr.

„Šis [L.Jameso] perėjimas nepakankamas, kad būtų galima prilygti „Warriors“, nes ir jie ženkliai pasistiprino“, – teigė Shaqas per CNBC.

„Mano nuomone, „Warriors“ turės patį talentingiausią starto penketą, kokį esu matęs šio žaidimo istorijoje. Be abejo, tai sumažins kiekvieno žaidėjo, būsiančio komandoje, individualų efektyvumą, bet yra kaip yra. Geriausias dalykas apie šią „Warriors“ superkomandą yra tas, kad jie demonstruos nuostabų žaidimą“, – kalbėjo NBA legenda.

Pasak jo, LeBronas turės pasistengti, kad rastų būdą, kaip laimėti titulą su „Lakers“.

„Jis labai patrauklus vaikinas marketingo prasme... bet bet kuriuo atveju privalai laimėti. Jei jis nori palikti žymę klubo istorijoje kaip didis žaidėjas, privalės laimėti titulą“.

Tiesa, prie L.Jameso gali prisijungti dar viena NBA žvaigždė – Carmelo Anthony. 34-erių krepšininkas sužaidė prasčiausią karjeros sezoną, rinkdamas tik po 16,2 taško, ir „Oklahoma City Thunder“ atsisakė jo paslaugų.

„Yahoo Sports“ tikina, kad „Lakers“ – labiausiai tikėtina C.Anthony karjeros stotelė, juolab, kad krepšininkas jau turi namą Los Andžele.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius