Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 01 05

„Shaqtin A'Fool“ rinkinyje – sutrikę teisėjai ir nevykę perdavimai

Penktadieninė NBA tradicija - linksmiausi stipriausios krepšinio lygos epizodai. Šią savaitę „Shaqtin A'Fool“ laidoje netrūko teisėjų klaidų ir nevykusių perdavimų.
Greggas Popovichius
Greggas Popovichius / „Scanpix“/AP nuotr.
Temos: 1 NBA

Pirmasis pretendentas – „Los Angeles Lakers“ gynėjas Kentaviousas Caldwellas-Pope'as. Jis pabandė Tracy McGrady stiliumi užsimesti sau kamuolį nuo lentos, tačiau akivaizdžiai pervertino galimybes ir kamuolys skriejo aukštai virš krepšio.

DeMarcusas Cousinsas ėmėsi įžaidėjo vaidmens ir bėgo „nuo kranto iki kranto“. Tiesa, viskas jam pavyko sėkmingai – aukštaūgis pelnė du taškus, bet prieš tai akivaizdžiai nešėsi kamuolį. Teisėjai taisyklių pažeidimo neįžvelgė.

„Memphis Grizzlies“ žaidėjas Ivanas Rabbas norėjo sužaisti gražiai tada, kai to daryti nebuvo būtinybės ir nudegė. Jis pataikė kamuolį sau į koją ir jį prarado.

Kroatas Mario Hezonja lengvus taškus iškeitė į bandymą patekti į gražiausių perdavimų rinkinį. Žaidėjas greitos atakos metu kamuolį komandos draugui perduoti norėjo pramesdamas jį sau tarp kojų, tačiau atidavė tiesiai varžovui į rankas.

Manu Ginobili bandė atlikti perdavimą po krepšiu, bet pataikė į krepšį. Tiesa, nei vienas iš trijų teisėjų metimo iš pradžių neįskaitė ir nepastebėjo, kad kamuolys skrodė tinklelį. Tai sukėlė Greggo Popovichiaus juoką.

VIDEO: Shaqtin' A Fool

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius