Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 13

Shaquille'as O'Nealas ir Allenas Iversonas – tarp krepšinio Šlovės muziejaus finalininkų

Shaquille’ui O’Nealui buvo vos devyneri, kai tėvas pradėjo jį mokyti krepšinio subtilybių tikėdamasis, kad vieną dieną sūnus taps tokiu žaidėju kaip Wiltas Chamberlainas, Billas Russellas ar Kareemas Abdulas-Jabbaras. Tuomet jaunuolis nė nenutuokė, kas šitie vyrai yra, o dabar Shaqu’as yra per plauką nuo prisijungimo prie jų Šlovės muziejuje.
Shaquille'as O'Nealas
Shaquille'as O'Nealas / „Scanpix“ nuotr.

Penktadienio vakarą S.O’Nealas kartu su Allenu Iversonu buvo įtraukti į krepšinio Šlovės muziejaus finalininkų sąrašą.

„Jis man sakė, kad ši diena kažkada ateis, tačiau aš juo netikėjau,“ – apie patėvį Phillipą Harrisoną, kuris anapilin iškeliavo 2013-aisiais, kalbėjo S.O'Nealas, pabrėžęs, kad patekti tarp krepšinio Šlovės muziejaus finalininkų yra didelė garbė.

Tarp finalininkų yra ir Yao Mingas, buvęs „Phoenix Suns“ įžaidėjas Kevinas Johnsonas, koledžų treneriai Tomas Izzo, Bo Ryanas, Lefty’is Driesellas. Eddie’s Suttonas ir Muffetas McGraw, WNBA žvaigždė Sheryl Swoopes, ilgametis teisėjas Darrelas Garretsonas, aukštųjų mokyklų strategai Leta Andrews ir Robertas Hughesas, JAV AAU (atletų mėgėjų sąjunga) čempionas Veilando krikščioniškasis universitetas ir Johnas McClendonas – pirmasis iš Afrikos kilęs ir JAV pilietybę turintis treneris profesionalų lygoje.

Pilną sąrašą planuojama atskleisti balandžio 4 d.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius