Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 06 30

Sukrėtimas – „Bucks“ ne tik pralaimėjo, bet ir dėl traumos neteko Giannio

NBA žvaigždės krenta kaip lapai. „Atlanta Hawks“ lyderis Trae Youngas patyrė traumą trečiajame Rytų konferencijos finalo mače, o ketvirtajame savojo lyderio Giannio Antetokounmpo neteko ir jų varžovė „Milwaukee Bucks“ komanda. Be geriausio krepšininko likę „elniai“ svečiuose neturėjo šansų prieš „Hawks“ – pralaimėjo 88:110 (22:25, 16:26, 24:36, 26:23), o serijos iki keturių pergalių rezultatas dabar jau lygus 2-2.
Giannio Antetokounmpo trauma
Giannio Antetokounmpo trauma / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Giannis traumą patyrė trečiojo kėlinio viduryje, kai „Bucks“ atsiliko 52:62, o šios komandos vedlys nesėkmingai nusileido ant žemės ir susižeidė kairį kelį.

Graikas kurį laiką pragulėjo ant žemės, o vėliau šlubčiodamas ir padedamas brolio Thanasio patraukė į rūbinę ir į aikštę nebegrįžo.

Likę be geriausio žaidėjo, „Bucks“ neturėjo šansų prieš jau ir taip dviženklį pranašumą turėjusius „Hawks“. Po G.Antetokounmpo traumos Atlantos ekipa spurtavo 15:2 ir dar trečiajame kėlinyje ėmė triuškinti varžovus 77:54.

Per likusį rungtynių laiką situacija aikštėje nepasikeitė. „Hawks“ išlaikė solidžią persvarą, kuri vienu metu buvo pasiekusi ir 25 taškus, bei išlygino serijos rezultatą.

„Bucks“ strategas Mike'as Budenholzeris po rungtynių negalėjo pasakyti, kiek rimta yra G.Antetokounmpo trauma ir ar graikas galės žaisti likusiuose serijos mačuose. Išsamesni tyrimai jau turėtų būti padaryti trečiadienį.

Savų problemų šioje serijoje turi ir „Hawks“ klubas. Trečiosiose rungtynėse užlipęs ant teisėjo kojos traumą patyrė komandos lyderis Trae Youngas, praleidęs ketvirtąjį serijos mačą. Kol kas neaišku, ar įžaidėjas galės rungtyniauti penktajame – tai turėtų būti nuspręsta tik rungtynių dieną.

Negana to, ketvirtajame kėlinyje „Hawks“ liko ir be pagrindinio centro Clinto Capelos. Šveicaras gavo smūgį alkūne iš „Bucks“ atsarginio centro Samo Merrillo bei patraukęs į rūbinę daugiau į aikštę nebesugrįžo.

Vos keliomis minutėmis anksčiau C.Capela pataikė įspūdingiausią šių rungtynių metimą, privertusį už galvos susigriebti ir „Hawks“ klubo legendą Dikembe Mutombo.

Penktosios serijos rungtynės naktį iš ketvirtadienio į penktadienį bus žaidžiamos Milvokyje.

„Hawks“: Lou Williamsas 21 (8 rez. perd.), Bogdanas Bogdanovičius 20 (6/14 trit.), Kevinas Huerteris (7 rez. perd.) ir Clintas Capela (7 atk. kam.) po 15, Camas Reddishas 12, Danilo Gallinari 10.

„Bucks“: Jrue Holiday 19 (9 rez. perd.), Khrisas Middletonas 16 (0/7 trit., 8 atk. kam.), Giannis Antetokounmpo 14 (7/9 dvit., 8 atk. kam.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius