Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti
2023 09 21

Svarbi NBA asmenybė prisidirbo: vos nesukėlė avarijos ir atsisakė tikrintis girtumą

„Cleveland Cavaliers“ klubo vadovas Koby Altmanas praėjusį savaitgalį buvo sulaikytas prie vairo ir atsisakė tikrintis girtumą, kas automatiškai reiškia kaltinimus vairavus apsvaigus. Dabar paaiškėjo daugiau sulaikymo detalių.
Koby Altmanas
Koby Altmanas / „Scanpix“/AP nuotr.

Automobilį vairavęs 41-erių amerikietis buvo sustabdytas netoli Klivlando centro. Pareigūnai sustabdė „Cavaliers“ vadovą dėl eismo taisyklių pažeidimo, bet įtarę, kad vairuotojas gali būti išgėręs, liepė jam papūsti į alkotesterį. K.Altmanas tą daryti atsisakė, tad NBA komandos vadovas buvo sulaikytas.

Dabar paaiškėjo, kad K.Altmanas vos nesukėlė eismo įvykio. Tai atskleidė prie pareigūnų pritvirtintų kamerų įrašai – teigiama, kad policininkai stabdė amerikietį dėl jo pavojingo vairavimo, vos nelėmusio avarijos.

Pareigūnai klausė „Cavaliers“ vadovo, ar šis žino, kokiu greičiu lėkė, o teisindamasis K.Altmanas paminėjo, kad vadovauja NBA klubui bei yra pavargęs po darbo kelionės už Atlanto.

Į situaciją jau sureagavo ir Klivlando klubas, išplatinęs viešą pranešimą.

„Taikome savo komandos nariams aukštus elgesio standartus ir tikimės, kad visų mūsų pakopų lyderiai atstovaus „Cavaliers“ garbingai, profesionaliai ir atsakingai. Tęsime turimų faktų ir aplinkybių analizę bei lauksime teisinio proceso rezultatų“, – teigiama pranešime.

Kol kas neaišku, ar klubas pritaikė drausmines sankcijas K.Altmanui.

Iš Niujorko kilęs amerikietis „Cavaliers“ klube dirba nuo 2012 metų. Iš pradžių jis dirbo personalo skyriuje, kol 2017 metais pakilo iki generalinio vadybininko pareigų.

Per pastaruosius kelerius metus K.Altmanas grąžino „Cavaliers“ į elitą su naujokų biržoje pašauktais Dariusu Garlandu ir Evanu Mobley bei per mainus gautais Donovanu Mitchellu ir Jarrettu Allenu.

Scanpix/USA TODAY Sports nuotr./Donovanas Mitchellas
Scanpix/USA TODAY Sports nuotr./Donovanas Mitchellas

Praėjusiame sezone „Cavs“ iškovojo 51 pergalę reguliariajame sezone ir užėmė ketvirtą vietą Rytų konferencijoje, bet pirmajame atkrintamųjų etape nusileido „New York Knicks“ klubui.

Sausį K.Altmanas pratęsė sutartį su „Cavaliers“ iki 2027-2028 m. sezono pabaigos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius