Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 09 30

Talentingo aukštaūgio vedami NBA čempionai startavo pergale Japonijoje

NBA ikisezoninėse rungtynėse Japonijoje „Golden State Warriors“ krepšininkai penktadienį 96:87 įveikė „Washington Wizards“.
NBA rungtynės Japonijoje: „Warriors“ – „Wizards“. Jamesas Wisemanas
NBA rungtynės Japonijoje: „Warriors“ – „Wizards“. Jamesas Wisemanas / „Scanpix“ nuotr.

Praėjusį sezoną dėl kelio traumos nerungtyniavęs Jamesas Wisemanas pelnė 20 taškų ir daugiausiai prisidėjo prie NBA čempionų titulą ginančios komandos pergalės.

2020 metais antruoju šaukimu NBA naujokų biržoje pašauktas 213 cm ūgio 21 metų vidurio puolėjas per 24 min. pataikė 8 metimus iš 11 bei atkovojo 9 kamuolius.

J.Wisemanas NBA yra žaidęs užpraėjusį sezoną, kai per 39 rungtynes pelnė po 11,5 taško ir atkovojo po 5,8 kamuolio. Nors praėjusį sezoną nesužaidė nė mačo, jaunuolis gavo NBA čempionų žiedą, kaip ir kiti klubo žaidėjai.

„Warriors“ superžvaigždė Stephenas Curry žaidė tik 13 minučių, per kurias pataikė tik 1 metimą iš 7, o mačą baigė su 6 taškais kraityje.

Didelių ovacijų Japonijoje sulaukęs šios šalies krepšininkas Rui Hachimura buvo rezultatyviausias „Wizards“ gretose, pelnęs 13 taškų ir atkovojęs 9 kamuolius.

J.Wisemanas ir R.Hachimura buvo vieninteliai žaidėjai, surinkę dviženkles taškų sumas.

Nė vienas „Warriors“ starto penketo žaidėjas nerungtyniavo daugiau nei 20 minučių, o nuo trečio kėlinio treneriai rėmėsi atsarginiais krepšininkais.

Vašingtono komandos vidurio puolėjas latvis Kristapas Porzingis per 21 min. pelnė 7 taškus, bet prametė visus 6 tritaškius.

„Scanpix“ nuotr./NBA rungtynės Japonijoje: „Warriors“ – „Wizards“. Kristapas Porzingis
„Scanpix“ nuotr./NBA rungtynės Japonijoje: „Warriors“ – „Wizards“. Kristapas Porzingis

Neblogai aikštėje atrodė „Warriors“ naujokas Patrickas Baldwinas. 28-uoju naujokų biržoje pasirinktas žaidėjas per 8 min. pelnė 7 taškus.

„Warriors“ snaiperis Klay Thompsonas nerungtyniavo iš viso. Kaip sakė NBA čempionų treneris Steve'as Kerras dar prieš rungtynes, – komanda planuoja būti labai atsargi su K.Thompsonu, kuris praėjusį sausį grįžo į aikštę praleidęs pustrečių metų dėl kelio traumos.

Tai pirmosios NBA rungtynės Japonijoje nuo 2019 metų, kai ten žaidė „Houston Rockets“ ir „Toronto Raptors“.

VIDEO: Golden State Warriors vs Washington Wizards Full Game Highlights | 2022 NBA Japan Games

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius