Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Taškais žibėjęs, bet klaidose skendęs D.Sabonis su „Kings“ krito žemyn lentelėje

Domantas Sabonis buvo rezultatyviausias rungtynių žaidėjas, bet „Sacramento Kings“ (36-27) savo aikštėje 104:112 (30:23, 29:31, 14:32, 31:26) nusileido „Houston Rockets“ (29-35).

D.Sabonis buvo sunkiai sulaikomas namų arenoje – lietuvis per 40 minučių pelnė 25 taškus, pramesdamas vos vieną metimą (10/11 dvit.).

Taip pat centras atkovojo net 15 kamuolių, atliko 8 rezultatyvius perdavimus, perėmė 3 kamuolius, blokavo 2 metimus ir kartą prasižengė.

Tiesa, Domantas suklydo net 9 kartus.

„Tokį krepšinį matysime atkrintamosiose, – po rungtynių teigė D.Sabonis. – Labai gerai sužaisti prieš tokią fizišką komandą, turime mokytis ir prisitaikyti prie tokio krepšinio.“

Lietuviui tai buvo jau 46-asis dvigubas dublis iš eilės. Tokią seriją „Kings“ istorijoje buvo surengęs tik vienas žaidėjas - Jerry Lucasas, bet jau kitose rungtynėse D.Sabonis gali pagerinti klubo rekordą.

Nugalėtojus į pergalę vedė Fredas VanVleetas, surinkęs 22 taškus ir išdalinęs 9 rezultatyvius perdavimus. Jalenas Greenas pridėjo 19 taškų.

Tiesa, „Rockets“ neteko traumą patyrusio Alpereno Senguno. Šis, bandydamas trukdyti D.Sabonio metimui, netinkamai nusileido ant parketo ir galiausiai rungtynes paliko vežimėlyje.

ESPN praneša, kad krepšininkui iškart bus atliekami MRT tyrimai, tikrinant ir kelį, ir čiurną.

„Kings“ rungtynių pabaigoje sumažino varžovų turėtą 17 taškų persvarą iki penkių, bet „Rockets“ atsilaikė, o J.Greeno svarbus tritaškis vėl didino atotrūkį.

Po šio pralaimėjimo „Kings“ krito į septintąją vietą Vakarų konferencijoje.

Kitas rungtynes Sakramento komanda žais antradienį namuose prieš „Milwaukee Bucks“.

„Kings“: D.Sabonis 25 (15 atk. kam., 8 rez. perd.), M.Monkas 20, D.Foxas 18, K.Murray 13.

„Rockets“: F.VanVleetas 22 (9 rez. perd.), J.Greenas 19, A.Sengunas 14, A.Thompsonas 13, J.Smithas, D.Brooksas ir C.Whitmore'as po 10.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius