-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 06

„Timberwolves“ pasiekė savo: į Minesotą iškeistas D'Angelo Russellas

„Minnesota Timberwolves“ dar praėjusią vasarą medžiojo D'Angelo Russellą, tačiau šis galiausiai pasirinko galimybę rungtyniauti greta Stepheno Curry ir sudarė sutartį su „Golden State Warriors“. Vis dėlto galiausiai „vilkai“ pasiekė savo – po mainų su San Francisko klubu, D.Russellas keliasi į Minesotą.
D'Angelo Russellas
D'Angelo Russellas / „Scanpix“ nuotr.

23-ejų įžaidėjas, praėjusią vasarą su „Warriors“ sudaręs ketverių metų 117 mln. JAV dolerių sutartį, į „Timberwolves“ kelsis kartu su Omari Spellmanu ir Jacobu Evansu.

Mainais už šiuos krepšininkus, į „Warriors“ iškeliavo 2014 m. pirmasis NBA naujokų biržos šaukimas Andrew Wigginsas. Be to, „Warriors“ gavo apsaugotą 2021 m. pirmojo naujokų biržos rato šaukimą ir neapsaugotą antrojo rato šaukimą.

D.Russellas, kuris šį sezoną renka po 23,6 taško ir 6,2 rezultatyvaus perdavimo, yra geras „Timberwolves“ žvaigždės Karlo-Anthony Townso bičiulis.

Kartu šie žaidėjai bandys ištraukti Minesotos klubą iš Vakarų konferencijos dugno – jau 12 kartų iš eilės pralaimėję „vilkai“ užima priešpaskutinę, 14-ąją vietą.

Įdomu tai, kad „Warriors“ konferencijoje yra paskutiniai, bet jiems beveik visą šį sezoną teko žaisti be dviejų ryškiausių žvaigždžių – S.Curry ir Klay Thompsono.

Antrą kartą karjeroje iškeistas A.Wigginsas šį sezoną pelno po 22,4 taško, bet dažnai yra kritikuojamas dėl menko efektyvumo.

„Warriors“ vadovai mano, kad patekęs į laiminčią komandą kanadietis gali pakeisti savo įpročius ir tapti svarbia pergalių dalimi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius