Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 25

„Trail Blazers“ žvaigždė LaMarcusas Aldridge'as greičiausiai taps laisvuoju agentu

NBA lygos užkulisiuose vis garsiau kalbama, kad „Portland Trail Blazers“ klubo lyderis LaMarcusas Aldridge'as greičiausiai atsisakys pratęsti sutartį su ekipa ir liepos 1 dieną taps laisvuoju agentu. 29 metų 211 cm ūgio krepšininkas praėjusį sezoną buvo komandos lyderis pagal pelnomus taškus ir atkovotus kamuolius.
LaMarcusas Aldridge'as
LaMarcusas Aldridge'as / „Scanpix“/AP nuotr.

„Jis jau nebėra komandos dalis. 99,99 proc. tikimybė, kad jis neliks Portlande“, – teigė L.Aldridge'ui artimas šaltinis.

Teigiama, kad ketvirtadienį įvykdyti Nicolas Batumo mainai yra dar vienas ženklas, jog „Trail Blazers“ ekipa nesitiki išlaikyti L.Aldridge'o. Mainų dėka ekipa sutaupė 4 mln. dolerių algų kepurėje.

2006 m. antruoju NBA naujokų biržos šaukimu pakviestas L.Aldridge'as iki šiol visą karjerą žaidė Portlando ekipos gretose.

Anot ESPN, krepšininkas nemano, kad „Trail Blazers“ yra komanda, kuri gali prisivilioti aukštos klasės žaidėjų, jis nesijaučia pakankamai gerai bei tiesiog ieško naujos vietos gyvenimui.

Portlando ekipa spaudžia L.Aldridge'ą ir jo atstovus kuo greičiau pranešti apie savo sprendimą, nes liepos 1 dieną atsidaro laisvųjų agentų turgus. 

Pagrindinėmis L.Aldridge'ą galinčiomis prisivilioti komandomis yra laikomos „San Antonio Spurs“, „Los Angeles Lakers“, „New York Knicks“, „Dallas Mavericks“ ir „Atlanta Hawks“.

„Lakers“ norėtų sudaryti aukštos klasės aukštaūgių duetą su L.Aldridge'u ir „Sacramento Kings“ ekipos vidurio puolėju DeMarcusu Cousinsu. ESPN teigia, kad „Lakers“ ieško būdu, kaip priversti Sakramento ekipą mainyti krepšininką.

Pats L.Aldridge'as norėtų žaisti ir „Spurs“ gretose, nes studijavo Teksaso valstijoje, be to, krepšininkui ypač imponuoja ekipos treneris Greggas Popovichius.

Be to, ESPN teigia, kad L.Aldridge'o neatsisakytų ir „Cleveland Cavaliers“ ekipa, jeigu jai nepavyks išlaikyti Kevino Love'o. Pastarąjį laisvųjų agentų turguje žada medžioti ir „Trail Blazers“.

L.Aldridge'as, kurio uždarbis 2014-15 m. siekė 16 mln. JAV dolerių, per 71 reguliaraus sezono susitikimą rinko po 23,4 taško ir 10,2 atkovoto kamuolio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius