Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 09 29

Traumą išsigydęs Carmelo Anthony pasirengęs būti Kristapo Porzingio „vyresniuoju broliu“

„New York Knicks“ klubo superžvaigždė Carmelo Anthony dar kartą paneigė kalbas, kad yra nepatenkintas, jog klubas NBA naujokų biržoje įsigijo latvį Kristapą Porzingį. „Knicks“ lyderis teigė, jog yra pasirengęs būti naujojo komandos draugo „didžiuoju broliu“.
Carmelo Anthony
Carmelo Anthony / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Iš dalies jaučiuosi dėl jo blogai, nes jis patiria didžiulį spaudimą, nors dar nėra sužaidęs nė minutės NBA lygoje. Aš bandysiu jam būti tarsi vyresnysis brolis ir padėsiu tvarkytis su tuo spaudimu.

Tai yra naujas dalykas, nes jis nėra to patyręs. Būti šios lygos naujoku tokiame mieste kaip Niujorkas yra sunku. Nežinau, ar jis supranta, kur papuolė, tad aš būsiu jį sauganti siena“, – apie draugystę su K.Porzingiu kalbėjo C.Anthony.

„Scanpix“ nuotr./Kristapas Porzingis
„Scanpix“ nuotr./Kristapas Porzingis

„Knicks“ komandos vedlys dar kartą paneigė žiniasklaidoje ne kartą pasirodžiusią informaciją, kad jis komandos vadovams išreiškė nepasitenkinimą dėl latvio kvietimo naujokų biržoje.

„Mes pasirinkome jį ketvirtuoju numeriu, tad mano nuomonė nelabai turi ką bendro. Ne kartą visiems parodžiau, kad aš palaikau šį sprendimą. Ne kartą parodžiau, kad palaikau Kristapą. Svarbiausia, kaip mes sutariame, o ne kokiomis spekuliacijomis apie mus užsiima kiti“, – kalbėjo Carmelo.

Apie vasarą su C.Anthony pasisakė ir pats Kristapas Porzingis, atskleidęs, kad treniravosi NBA superžvaigždės asmeninėje treniruoklių salėje, dažnai žaisdavo vienas prieš vieną.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Carmelo Anthony
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Carmelo Anthony

„Kai žaisdavome kartu, jis parodydavo visus savo judesius ir veiksmus, o aš stengiausi mokytis. Noriu išmokti viską, ką tik galiu, daug klausinėju. Būti šalia jo kasdien yra nuostabu“, – įspūdžiais dalijosi 20 metų latvis.

31 mtų C.Anthony naujasis NBA sezonas bus jau 13-as. Praėjusią vasarą jam buvo atlikta kairiojo kelio operacija, po kurios jis daugiau nežaidė. Vis dėlto, krepšininkas teigė, kad atlikus tyrimus aišku, kad jis visiškai pasveiko ir gali treniruotis be apribojimų.​

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius