Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 03 08

Tviteryje – aistros dėl skurdžios Domanto Sabonio spintelės ir Magico sveikinimai

Domanto Sabonio žvaigždė sužibo NBA „All-Star“ susibūrime, bet JAV internautai aptarinėjo ne tik lietuvio judesiukus pakeliui į NBA Įgūdžių konkurso nugalėtojo titulą. Amerikiečiams užkliuvo „Indiana Pacers“ aukštaūgio spintelė NBA „All-Star“ renginio rūbinėje, kuri gerokai nublanko prieš kitoms superžvaigždėms skirtus sostus.

„Teisingumo Saboniui!“ – šaukė profilis tviteryje, įdėjęs dviejų „NBA All-Star“ savaitgalio žvaigždžių spintelių nuotraukas – Domanto Sabonio bei Stepho Curry.

Beveik 41 tūkst. sekėjų turintis „Dallas Mavericks“ klubo naujienas apžvelgiantis tviterio profilis palygino Domanto spintelę su Luka Dončičiaus. Skirtumas taipogi buvo akivaizdus.

„Pažiūrėkite į spintelių skirtumus... Jie pasielgė neteisingai su Saboniu“, – juokėsi internautas.

Vieni tviterio vartotojai piktinosi, kodėl D.Sabonis turėjo persirenginėti prie spintelės, kokias pamatysi JAV vidurinėje mokykloje.

Kiti juokavo, kad taip skiriasi į NBA „All-Star“ starto penketą ir tarp atsarginių išrinktų žaidėjų rūbinės. Treti skubėjo tikslinti, kad D.Sabonio spintelė buvo užfiksuota per NBA Įgūdžių konkurso renginį, o kiti krepšininkai nufotografuoti rūbinėje jau „All-Star“ rungtynių šventei.

Bet nepanašu, kad tai sugadino D.Sabonio nuotaiką. Lietuvis tapo ketvirtuoju aukštaūgiu per šešerius metus, laimėjusiu NBA Įgūdžių konkursą.

„211 cm ūgio Sabonis ką tik laimėjo gynėjų konkursą – Įgūdžių turnyrą. Krepšinis nuėjo labai ilgą kelią“, – aukštaūgio triumfu stebėjosi žymus NBA apžvalgininkas Skipas Baylessas, tviteryje turintis 3 mln. sekėjų.

„Indianos aukštaūgis Domantas Sabonis laimėjo Įgūdžių konkursą ir padarė tai taip lengvai!“ – žavėjosi NBA legenda Magicas Johnsonas su 5,1 mln. sekėjų tviteryje.

„Buvo smagu! Kad jau čia buvau išrinktas, nusprendžiau, kad kodėl gi nesudalyvavus? Džiaugiuosi, kad pavyko laimėti konkursą antruoju bandymu. Man tai buvo labai geras apšilimas prieš rungtynes“, – juokavo D.Sabonis, pernai pralaimėjęs konkurso finale.

NBA „All-Star“ rungtynėse krepšininkas per 18 minučių pasižymėjo 2 taškais, o jo atstovaujama LeBrono komanda nugalėjo Kevino Duranto kompaniją.

VIDEO: „urBONUSas“: Sabo žvaigždės užkulisiai, (ne)suprastas P.Motiejūnas ir „Žalgirio“ žynys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius