Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 07 02

„urBONUSas“: 45 J.Valančiūno milijonai, tylos minutė Niujorkui ir NBA pasiutpolkė

Pirmąja NBA vasaros žaidėjų turgaus dieną stipriausią krepšinio lygą pasaulyje sudrebino sandoriai, kurių bendra vertė siekė 3 mlrd. JAV dolerių. Vienas geidžiamiausių NBA krepšininkų Kawhi Leonardas dar nepriėmė sprendimo dėl savo karjeros tęsinio, bet NBA pasiutpolkė paveikė ir Jono Valančiūno ateitį. Krepšinio podkaste „urBONUSas“ – svarbiausių NBA naujienų aptarimas ir įžanga į Las Vegaso vasaros lygą.
Kevinas Durantas sudrebino NBA
Kevinas Durantas sudrebino NBA / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Ar Jonas Valančiūnas galėjo išpešti daugiau nei 3 metų 45 mln. JAV dolerių kontraktą?

Ar Kevino Duranto ir Kyrie Irvingo atėjimas į Brukliną garantuoja „Nets“ NBA titulo medžioklę?

Ar „New York Knicks“ tikrai tokie nevykę, kaip apie juos visi šneka po liepos 1-osios?

Kaip Kawhi Leonardo atėjimas į „Los Angeles Lakers“ pakeistų NBA jėgų pasiskirstymą?

15min krepšinio žurnalistas Donatas Urbonas ir krepšinio apžvalgininkas Rokas Pakėnas įvertino NBA pokyčius.

„urBONUSas“ apie: J.Valančiūno sprendimą likti Memfyje (01:10); kiek milijonų vertas D.Sabonis (12:15); kodėl „Nets“ su K.Durantu ir K.Irvingu automatiškai netapo favoritais į NBA čempionų titulą (19:50); ginčą dėl „Knicks“ sprendimų (32:10); didžiausius vasaros laimėtojus (41:05); didįjį Kawhi Leonardo sprendimą (44:00); įdomiausias NBA žaidėjų turgaus naujienas ir „Warriors“ dominavimo pabaigą (56:30); lietuviškus ir žalgirietiškus akcentus NBA Las Vegaso vasaros lygoje (1:09:50).

Podkasto „urBONUSas“ taip pat ieškokite portale 15min ir 24sek, 15min audioprogramėlėje 15min Klausyk, kitose platformose „Podbean“, „SoundCloud“, „Spotify“.

15min pristatė pirmąją mobiliąją programėlę Lietuvoje, skirtą tik lietuviškam informaciniam ir pramoginiam audioturiniui. Programėlę 15min Klausyk jau galima nemokamai parsisiųsti iš „Google Play“ ir „App Store“ parduotuvių.

Norintys pasiklausyti įdomiausių 15min straipsnių, dienos naujienų ar podkastų, vadinamųjų tinklalaidžių, savo kompiuteriuose tai gali padaryti įvedę adresą www.15min.lt/klausyk.

Klausykite „urBONUSo“ kiekvieną savaitę. Šiame krepšinio podkaste girdėsite išsamius žurnalisto Donato Urbono pokalbius su savo sričių profesionalais, artimiau susipažinsite su spalvingomis krepšinio asmenybėmis ir jų darbo užkulisiais, klausysite diskusijų apie aktualiausius įvykius krepšinio pasaulyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius