-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 05 16

„urBONUSas“: kokie Š.Jasikevičiaus šansai tapti NBA treneriu?

Šarūnas Jasikevičius antrus metus iš eilės kalbasi su NBA atstovais dėl darbo stipriausioje krepšinio lygoje. Kokie Kauno „Žalgirio“ stratego šansai užimti „Memphis Grizzlies“ vyr. trenerio poziciją ir ateityje įsidarbinti NBA? Visi pasvarstymai – 15min krepšinio podkaste „urBONUSas“.
Š.Jasikevičius sulaukia vis didesnio NBA susidomėjimo
Š.Jasikevičius sulaukia vis didesnio NBA susidomėjimo / 15min nuotr.

Gegužės 2-ąją ESPN apžvalgininkas Adrianas Wojnarowskis sudrebino Lietuvos krepšinį žinia, kad Š.Jasikevičius pretenduoja tapti „Grizzlies“ komandos treneriu.

Pats „Žalgirio“ specialistas vėliau prasitarė, kad kai pernai juo domėjosi tik „Toronto Raptors“, tai šiemet atsirado daugiau NBA ekipų skambučių.

15min krepšinio žurnalistas Donatas Urbonas ir Lietuvos krepšinio apžvalgininkas Rokas Pakėnas prie mikrofono aptarė Š.Jasikevičiaus šansus gauti darbą NBA: ką reiškia NBA dėmesys Š.Jasikevičiui (03:15); kaip NBA naujokų biržos loterija keičia Šaro šansus treniruoti „Grizzlies“ (06:00); kaip J.Valančiūnas padėtų Šarui įleisti šaknis NBA (13:30); didžiausi Šaro NBA laukiantys barjerai (16:35); kaip NBA pakeis Šarūną Jasikevičių (21:45); ar Šaras turėtų priimti pasiūlymą dirbti NBA trenerio asistentu (30:25); ar Šarui dar reikia kažką įrodyti Eurolygoje (42:15); ar Šaras per penkerius metus įsidarbins NBA (45:45); kodėl negalima nurašyti Šaro ir CSKA sąjungos (48:20); NBA komandos, kurios galėjo domėtis Š.Jasikevičiumi (53:10); Šaro genialumo korta (1:02:00).

Podkasto „urBONUSas“ taip pat ieškokite portale 15min ir 24sek, 15min audioprogramėlėje 15min Klausyk, kitose platformose „Podbean“, „SoundCloud“, „Spotify“.

15min pristatė pirmąją mobiliąją programėlę Lietuvoje, skirtą tik lietuviškam informaciniam ir pramoginiam audioturiniui. Programėlę 15min Klausyk jau galima nemokamai parsisiųsti iš „Google Play“ ir „App Store“ parduotuvių.

Norintys pasiklausyti įdomiausių 15min straipsnių, dienos naujienų ar podkastų, vadinamųjų tinklalaidžių, savo kompiuteriuose tai gali padaryti įvedę adresą www.15min.lt/klausyk.

Klausykite „urBONUSo“ kiekvieną savaitę. Šiame krepšinio podkaste girdėsite išsamius žurnalisto Donato Urbono pokalbius su savo sričių profesionalais, artimiau susipažinsite su spalvingomis krepšinio asmenybėmis ir jų darbo užkulisiais, klausysite diskusijų apie aktualiausius įvykius krepšinio pasaulyje.

Podkastai Lietuvoje yra dar neišplėtotas medijų žanras, tačiau pasaulyje jie yra labai populiarūs – vien JAV jų mažiausiai kartą per mėnesį klausosi 67 milijonai žmonių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius