Karštas vasaros pasiūlymas! Prenumerata visai vasarai tik - 1,49 Eur.
Išbandyti
2023 02 19

Už geriausią karjeros sezoną snaiperis dėkoja dviem lietuviams: „Vienas malonumas“

Kevinas Huerteris nenuvertė kalnų NBA snaiperių konkurse, tačiau tai nenubraukė to, ką šis „Sacramento Kings“ snaiperis nuveikė šiame sezone. O pats amerikietis už tai dėkoja net ne vienam, o dviem lietuviams.

Penktą sezoną NBA lygoje rungtyniaujantis amerikietis spinduliavo pasitikėjimu savimi prieš pirmąsyk dalyvaudamas NBA tritaškių konkurse šeštadienio naktį Solt Leik Sičio „Vivint“ arenoje.

„Aš vienas geriausių metikų lygoje. Žinoma, mano konkurentai irgi geri, bet aš pasitikiu savo jėgomis“, – teigė 24-erių žaidėjas, su kiekvienu sezonu vis labiau užsirekomenduojantis kaip vienas elitinių lygos metikų.

Pasitikėjimas vaisių nedavė. Galbūt jaudulio, o galbūt ir neįprastos aplinkos paveiktas K.Huerteris snaiperių varžytuvėse surinko tik 8 taškus iš 40 ir liko paskutinis aštuntas, neišpildydamas į jį dėtų vilčių.

„Kings“ snaiperis netgi pakartojo visų laikų antirekordą, iš viso pataikydamas tik penkis metimus. Įdomu tai, kad K.Huerteris susilygino su daugelio geriausiu visų laikų krepšininku vadinamu Michaelu Jordanu.

Vis dėlto šis pasirodymas neturėtų užgožti sezono, kurį „Sacramento Kings“ klube žaidžia „raudonu aksomu“ (red velvet) vadinamas žaidėjas.

Vasarą iš „Atlanta Hawks“ į Kalifornijos sostinę persikėlęs snaiperis yra viena pagrindinių stebuklingo „Kings“ sezono priežasčių.

O už tai jis dėkoja ne tik šūsnį rezultatyvių perdavimų jam atlikusiam Domantui Saboniui, bet ir dar vienam lietuviui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Reklama
Energetikos ekspertas: elektros sistema be smegenų – tarsi primityvus organizmas, nesiorientuojantis aplinkoje
Užsisakykite
15min naujienlaiškius