Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 02 19

Visų žvaigždžių rungtynėse – L.Jameso dominavimas

NBA Visų žvaigždžių savaitgalio puošmena tapo LeBrono ir Stepheno komandų rungtynės. Po įtemptos kovos 148:145 (31:42, 45:36, 33:34, 39:33) triumfavo LeBrono ekipa, o jos lyderis tapo MVP.
NBA savaitgalio puošmena – Visų žvaigždžių rungtynės
NBA savaitgalio puošmena – Visų žvaigždžių rungtynės / „Scanpix“ nuotr.

L.Jamesas iš viso surinko 29 taškus, atkovojo 10 kamuolių ir atliko 8 rezultatyvius perdavimus. Tai garantavo jam rekordinį trečią MVP titulą tokio tipo rungtynėse.

Kai iki rungtynių pabaigos buvo likę pusantros minutės, būtent L.Jameso tritaškis per Joelį Embiidą išlygino rezultatą 144:144, tačiau jau kitoje atakoje „Karalius“ surengė rezultatyvią ataką ir išvedė komandą į priekį.

Pirmoje rungtynių pusėje Stepheno komanda pirmavo net 15 taškų, tačiau prieš ketvirtąjį kėlinį komandas teskyrė trys taškeliai.

Vis tik Stephenas Curry su kompanija vėl truktelėjo į priekį ir LeBrono komanda priešais save matė 13 taškų deficitą, o iki ketvirtojo kėlinio pabaigos buvo likusios vos šešios minutės.

Vyriausias rungtynių žaidėjas L.Jamesas (33 metai) tapo gražiausio vakaro epizodo autoriumi. Russellas Westbrookas jam pakabino kamuolį ore, o „Cleveland Cavaliers“ lyderis apsisukdamas sugrūdo jį į krepšį.

VIDEO: L.Jameso dėjimas

Beje, vakarą L.Jamesas pradėjo publikai ištardamas: „Los Andželas yra puikus miestas.“ Tai gali būti prisiminta kiek vėliau, kai krepšininkas taps laisvuoju agentu, o viena iš galimų jo stotelių yra įvardijamas „Lakers“ klubas.

„LeBrono komanda“: L.Jamesas 29 (10 atk. kam., 8 rez. perd.), K.Durantas 19, P.George'as 16, A.Drummondas ir B.Bealas po 14, K.Irvingas 13 (9 rez. perd., 7 atk. kam.), A.Davisas 12.

„Stepheno komanda“: D.Lillardas ir D.DeRozanas po 21, J.Embiidas 19 (8 atk. kam.), K.Townsas 17 (10 atk. kam.), G.Antetokounmpo 16 (7 atk. kam.), K.Thompsonas 15.

VIDEO: Visų žvaigždžių rungtynių santrauka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius