Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 06 01

„Warriors“ galvosūkis: kada galės žaisti Kevinas Durantas?

Pirmąsias NBA finalo rungtynes pralaimėję „Golden State Warriors“ krepšininkai ir antrosiose versis be Kevino Duranto.
Kevinas Durantas
Kevinas Durantas / „Scanpix“ nuotr.

„Warriors“ treneris Steve'as Kerras tai patvirtino ketvirtadienį vykusioje spaudos konferencijoje. Tiesa, yra ir geresnių žinių – ekipai jau galės padėti Andre Iguodala.

Gegužės 8 dieną blauzdos traumą patyręs K.Durantas kartu su komanda išvyko į Torontą, bet kol kas atlieka individualias treniruotes lengvu režimu.

„Kevinas nežais sekmadienį. Galbūt mes to visi kažkiek tikėjomės, bet geriau jau pasakysiu tai dabar. Jis šiandien nesitreniruoja kartu. Mes turėsime treniruotę rytoj, bet jis po mažu progresuoja. Manau, kad jam beveik neįmanoma žaisti sekmadienį“, – kalbėjo S.Kerras.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Steve'as Kerras
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Steve'as Kerras

30-metis puolėjas vis dar neturi leidimo dalyvauti pilnose treniruotėse, tačiau komanda tikisi, kad jis dar gali sužaisti šioje serijoje.

„Mūsų požiūris yra toks, kad jis žais, kai bus tam pasirengęs. Tai nėra tas atvejis, kai jam tiesiog kažką maudžia ir jis gali žaisti per skausmą. Tai yra sudėtingiau. Jeigu jam atsinaujins blauzdos trauma, tai bus baigta ir jis nebegalės žaisti serijoje“, – aiškino treneris.

Tiesa, jeigu K.Durantas pasirodys šioje serijoje, treneris yra įsitikinęs, kad jo vaidmuo bus svarbu: „Galbūt jam reiks šiek tiek mažiau minučių, nes jis mėnesį nežaidė, bet šiaip nemanau, kad jo vaidmuo bus antraeilis.“

Pirmąsias NBA finalo serijos rungtynes „Warriors“ pralaimėjo 109:118 „Toronto Raptors“ ekipai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius