Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 11 09

„Warriors“ neigia klaidinančią informaciją dėl savo žvaigždės vėlyvo sugrįžimo

Penktadienį pasirodę pranešimai, kad „Golden State Warriors“ klubo lyderis Stephenas Curry gali nerungtyniauti visą likusį NBA reguliarųjį sezoną, pasirodo, yra klaidingi, teigia vicečempionų komandos atstovai.
Stephenas Curry
Stephenas Curry / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Bleacher Report portalo žurnalistui Ricui Burcherui penktadienio vakarą Lietuvos laiku paskelbus, kad 31-erių krepšininko patirtas kairiosios rankos lūžis yra rimtesnis nei tikėtasi ir kad šis sezonas amerikiečiui greičiausiai gali būti baigtas, krepšinio aistruoliai suskubo galutinai nurašyti „Warriors“ ir galbūt ieškotis naujos mėgstamiausios komandos.

Visgi pats klubas ištikimiausius sirgalius greitai suskubo nuraminti – pasirodę pranešimai nėra teisingi. Oficialiame pranešime „Warriors“ tokias kalbas pavadino visiškais „tauškalais“.

NBA vicečempionai ir toliau laikosi savo pozicijos – 191 cm ūgio snaiperio būklė ir galimybės žaisti bus įvertintos po trijų mėnesių. Planuojama, kad dukart MVP trofėjų laimėjęs gynėjas į aikštę išbėgti turėtų vasarį.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Stepheno Curry trauma
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Stepheno Curry trauma

Priminsime, kad nelemtą kairiosios rankos lūžį S.Curry patyrė praėjusią savaitę, kuomet ant krepšininko rankos užgriuvo „Phoenix Suns“ galiūnas Aronas Baynesas.

Tik dvi pergales per devynis susitikimus iškovojusi „Golden State Warriors“ Vakaruose šiuo metu užima priešpaskutinę 14 vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius