-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 01 20

„Wizards“ lyderis gali tapti D.Sabonio bendraklubiu arba būti iškeistas į J.Valančiūną

Pasklidus kalboms, kad „Washington Wizards“ ketina išmainyti vieną savo lyderių – Bradley Bealą, „Bleacher Report“ apžvalgininkas Kenas Bergeris, remdamasis pokalbiais su komandų vadovais ir NBA agentais, pateikė svarstymus, kokie B.Bealo karjeros vingiai būtų labiausiai tikėtini. Vienas iš variantų – „Toronto Raptors“, į mainus įtraukiant ir Joną Valančiūną.
Bradley Bealas
Bradley Bealas / „Scanpix“ nuotr.

B.Bealas sausį renka po 30,6 taško, yra vos 25 metų amžiaus ir turi sąlyginai nedidelį 2 metų 56 mln. JAV dolerių vertės kontraktą.

„Wizards“ mielai nesiskirtų su šiuo krepšininku, tačiau greičiausiai turės tai padaryti dėl milžiniško Johno Wallo, kito „Wizards“ lyderio, kontrakto, kuris įsigalios nuo kito sezono.

J.Wallo nauja ketverių metų 170 mln. dolerių vertės sutartis jo metinį atlygį padidins nuo 19,2 mln. iki 38,2 mln. dolerių. „Wizards“ mielai išmainytų šį žaidėją, bet rasti pirkėją būtų tiesiog neįmanoma.

Vasario 7-oji yra paskutinė diena, kai NBA klubai gali atlikti mainus, ir K.Bergeris, iš esmės cituodamas neatskleistų NBA klubų vadovų prognozes, pateikia štai tokius galimus B.Bealo kelius:

Į „Toronto Raptors“, Kanados klubui į sandorį įtraukiant Joną Valančiūną, Deloną Wrightą ir pirmo rato šaukimą.

„Raptors“ vadovai jau leido suprasti, kad jie nori elitinės žvaigždės atakuojančio gynėjo pozicijoje“, – rašo K.Bergeris.

„Scanpix“ nuotr./Jonas Valančiūnas
„Scanpix“ nuotr./Jonas Valančiūnas

Į šį sezoną ritmo nerandantį „Boston Celtics“, kuris galėtų pasiūlyti Jayleną Browną, besibaigiantį kontraktą turinį Marcusą Morrisą arba Aaroną Baynesą, bei pirmo rato šaukimą.

K.Bergeris pastebi, kad su Kyrie Irvingu, B.Bealu, Jaysonu Tatumu ir Al Horfordu „Celtics“, ko gero, lengvai laimėtų Rytų konferenciją. „Ar „Wizards“ nori padėti Bostonui, yra atskiras klausimas“, – pastebi apžvalgininkas.

B.Bealas galėtų tapti ir Domanto Sabonio komandos draugu, jei „Wizards“ sukirstų rankomis su „Indiana Pacers“, galinčia pasiūlyti Darreną Collisoną, Mylesą Turnerį ir pirmo rato šaukimą.

„Turėdamas B.Bealą, Victorą Oladipo, D.Sabonį, Bojaną Bogdanovičių ir Thaddeusą Youngą Indianapolis taptų dar grėsmingesnis“, – taip pat atkreipia dėmesį K.Bergeris.

Pasak jo, galbūt B.Bealo norėtų ir „Los Angeles Lakers“, bet neturi ką pasiūlyti. Tik Joshą Hartą, Ivicą Zubacą ir Moritzą Wagnerį, bet to nepakanka.

Pašlijus santykiams su Dennisu Smithu į mainus galėtų įsitraukti ir „Dallas Mavericks“. Ar „Minnesota Timberwolves“, jei į diskusijas įtrauktų Andrew Wigginsą.

„New Orleans Pelicans“, „Charlotte Hornets“ ir „Orlando Magic“ - taip pat variantai, nors ir mažiau tikėtini. Tiesa, bent „Pelicans“ ir „Magic“ labiau ieško įžaidėjo, o ne atakuojančio gynėjo.

„Scanpix“ nuotr./Bradley Bealas
„Scanpix“ nuotr./Bradley Bealas

O ką mano pats B.Bealas? Krepšininko agentas Markas Bartelsteinas sako, kad krepšininkas nenori žūtbūt keisti komandą.

„Bradas nori laimėti. Nori laimėti žaisdamas aukščiausiame lygyje ir varžytis dėl titulo. Manau, jis mato komandos progresą ir yra pasirengęs daryti viską, kad toliau vestų šią komandą. Jie yra patekę į duobę, ir Bradas darys viską, kad „Wizards“ iš jos išvestų“, – sakė agentas.

„Wizards“ šį sezoną iškovojo 19 pergalių ir patyrė 26 pralaimėjimus, Rytų konferencijoje užima 10-ą vietą.

VIDEO: „Atsarginiai“: nesuvokiamas J.Hardeno rezultatyvumas, L.Dončičiaus semestras ir žvaigždės NBA2k turnyre

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius