Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Žvaigždės – už nugaros: D.Sabonis toliau kyla NBA MVP reitinge

Oficialioje NBA svetainėje atnaujintas kandidatų į naudingiausio žaidėjo prizą reitingas, o jame dar aukščiau pakilo lietuvis Domantas Sabonis.

Kelias savaites paeiliui septintoje vietoje buvęs „Sacramento Kings“ lyderis šoktelėjo į šeštąją poziciją, kurią dabar dalijasi su „Los Angeles Clippers“ vedliu Kawhi Leonardu.

Tai – aukščiausia D.Sabonio pozicija MVP reitinge šiame sezone. Pernai jis nba.com sudaromame reitinge buvo pakilęs ir iki penktos vietos.

Pirmajame penkete pokyčiai neužfiksuoti. Pirmas lieka Nikola Jokičius, antras – Shai Gilgeousas-Alexanderis, trečias – Giannis Antetokounmpo, ketvirtas – Luka Dončičius, penktas – Jaysonas Tatumas.

Už lietuvio nugaros liko tokie žaidėjai kaip Kevinas Durantas, Anthony Davisas, Devinas Bookeris ir Tyrese'as Haliburtonas. LeBronas Jamesas ir Stephenas Curry tarp penkiolikos MVP kandidatų net nepatenka.

Įdomu tai, kad iš 15 įvardintų žaidėjų net 14 praėjusį savaitgalį žaidė „All-Star“ rungtynėse Indianapolyje. Vienintelis jose nebuvęs – būtent D.Sabonis.

Scanpix/USA TODAY Sports via Reuters Connect nuotr./LeBronas Jamesas
Scanpix/USA TODAY Sports via Reuters Connect nuotr./LeBronas Jamesas

Po 20,1 taško, 13,2 atkovoto kamuolio ir 8,3 rezultatyvaus perdavimo šį sezoną fiksuojantis lietuvis yra pirmas pagal trigubus (18) ir dvigubus (50) dublius.

Jo atstovaujama komanda „Visų žvaigždžių“ pertrauką pasitiko būdama aštunta Vakarų konferencijoje, bet nuo penktoje vietoje esančių „Phoenix Suns“ atsilikdama tik dviem pergalėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius