-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 05 20

Kauno gimtadienio proga sukurtas testas: pasitikrinkite, kaip gerai pažįstate miestą

612 metų sukaktį pasitinkantis Kaunas pasirūpino visais gimtadienio atributais. Speciali renginių programa šeštadienį atkeliaus tiesiai į kauniečių kiemus, o kad laukimas neprailgtų, būsimos šventės dalyviams paruošta atrakcija. Specialiai šiai progai sukurtas testas – 8 linksmi klausimai apie Kauną. Iki penktadienio paryčių į visus juos teisingai atsakę kauniečiai galės laimėti dovanas.
Kauno soboras
Kauno soboras / Kauno miesto savivaldybės nuotr.

„Smagus vakarėlis negali apsieiti be pramogų, tad čia – kaip tik viena tokių. Kalbant apie miestų sukaktis dažniausiai minimos istorinių įvykių datos ar kiti žinomesni akcentai. Šis gimtadienio testas kitoks – jo klausimuose atsispindi įvairialypis, kaunastiškas sukaktuvininkas. Tai puiki galimybė apie Kauną sužinoti šį tą naujo ir artėjančias šeštadienio veiklas pasitikti su pakilia šventine nuotaika“ – pasakojo Kauno vicemeras Mantas Jurgutis.

Kaip skelbiama Kauno miesto savivaldybės pranešime spaudai, išbandyti savo žinias, sprendžiant klausimus apie Kauną, galima internete, adresu testas.kaunas.lt.

Prie žaismingo testo kūrimo prisidėjo ir „KaunasIN“ komanda, kviečianti prisiminti išskirtines Kauno asmenybes, kultines miesto vietas bei kitus įdomius faktus. 8 klausimai – nesudėtingas būdas išbandyti savo sėkmę. Pasirinkus klaidingą atsakymą, visai neverta nusiminti. Kiekvienas kaunietis turės net kelis bandymus surasti teisingą atsakymą ir susipažinti su dar nežinomu miesto veidu.

Visų teisingai atsakiusiųjų į testo klausimus laukia pirmoji gimtadienio staigmena – galimybė laimėti kaunastiškus prizus. Įrodę, kad puikiai pažįstate sukaktuvininką, nepamirškite palikti teisingo savo el. pašto adreso.

Gimtadienio šventės išvakarėse, penktadienio (gegužės 22 d.) rytą, burtų keliu bus išrinkta 15 laimėtojų, kurie į miesto šventę keliaus pasipuošę Kauno vėliavėlėmis. Jiems taip pat atiteks „Kaunastic“ dovanų kortelės, padėsiančios atrasti bent vieną iš šimto patrauklių miesto vietų.

Lietuvos statistika nuotr./Įdomi statistika apie Kauną
Lietuvos statistika nuotr./Įdomi statistika apie Kauną

Gimtadienio pramogos prasideda. Jau šį šeštadienį Kauno kiemai atsidaro, miestas švenčia!

Visa išsami informacija apie suplanuotą programą – „Kauno gimtadienis 2020“ renginio paskyroje feisbuke ir adresu gimtadienis.kaunas.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius