-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rimvydas Valatka: Vargšė Rusija – aplink vieni fašistai ir iškrypėliai

Rusiją netrukus ištiks dar neregėta krizė. Ir tai nebus finansų defoltas kaip 1998-aisiais, apie kurį patys rusai kalba vis dažniau. Ir nafta po 45 dolerius ar dar mažiau už statinę nė prie ko. Niekuo dėtos ir Europos sankcijos, kurias vergiškai siūlo panaikinti ES užsienio reikalų ministrė F.Mogherini, kuriai Rusija jau dabar yra Ukrainoje sprogdinamų gerumo ženklų įsikūnijimas. Rusijai baigiasi šalys, su kuriomis ji dar galėjo susipykti ir amžiams sugadinti santykius.
Rimvydas Valatka
Rimvydas Valatka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Tai – didžiausia tragedija, kokia tik galėjo ištikti Rusiją, jos dučę V.Putiną ir visą jam kojas bučiuojančių KGB-FSB patriarchų cerkvę. Tragedija, kuri fatališkai atsiskleidė antrajame pagal dydį Armėnijos mieste Giumri.  

Įtūžę armėnai šūkauja ir mojuoja transparantais „Užtat Krymas jūsų?“, „Čia jums ne lygumos – čia kitas klimatas!“, „Jūsų dvasingumas žudo mūsų vaikus!“

Būta ko taip ardytis? Pagaliau, o kas jiems leido? Reikalauti išduoti Rusijos karinėje bazėje nuo Armėnijos teisingumo pasislėpusį kareivį – armėnų šeimos žudiką?

Dėl kažkokių 6 Avetisianų, kuriuos, negavęs armėniško konjako „Ararat“, teisingai, o praktiškai ir teisėtai sušaudė šaunusis Rusijos kareivis Permiakovas.

Negi tie armėnai nesupranta, kad tokie, kaip Permiakovas, gina juos nuo fašizmo ir iškrypėlių? Nežino, kad V.Putinas dar prieš metus suformulavo A.Hitlerio genijaus vertą Rusų pasaulio doktriną, pagal kurią Kremlius gins kiekvieną rusą, kad ir kur jis būtų? Ar kareivis Permiakovas ne rusas? Taigi. Jį saugo „Rusų pasaulio“ doktrina ir S.Šoigu armija. Kuri saugo Armėniją nuo fašistų.

Tai ko tie nedėkingi armėnai dar nori?

Trokšti šauniojo S.Šoigu šaulio Permiakovo galvos niekas kitas, išskyrus fašistus, negali. Išvada? Armėnija yra fašistai. Nupirkti NATO ir ES iškrypėlių. Kad ir kaip teisingai elgėsi Rusijos dučė, užimdamas Krymą ir paskelbdamas Novorusiją Ukrainos rytuose, NATO prasismelkė ir į Armėniją.

Vargšė Rusija – aplink vieni fašistai.

Ukraina, kuri niekada nebuvo valstybė, o ukrainiečiai, kurie visada buvo ir privalėjo likti apkiautusiais maskoliais, valdomais tų pačių vagių kaip ir Rusija, per NATO ir ES iškrypėlių surengtą Maidaną virto fašistais.

Ukraina nuo mažo iki didelio – fašistai pravosekai ir banderininkai.

Ukraina nuo mažo iki didelio – fašistai pravosekai ir banderininkai. Pats didžiausias banderininkas – Dnepropetrovsko žydas I.Kolomoiskis. Tik todėl taiki Rusija, negailėdama savo tirpstančių žmogiškųjų ir finansinių išteklių, siunčia ir siunčia į Donbasą humanitarinius konvojus su tankais T-72, „Grad”, „Buk”, 122 mm haubicomis, Pskovo desantininkais, Dono kazokais ir Kadyrovo čečėnų atmatomis.

No pasaran – fašizmas nepraeis!

Gruzija yra fašistai. Užpuolė taikiai ją užpuldinėjusią Pietų Osetiją.

Lietuva, Latvija ir Estija, nepripažįstančios taikios socialistinės 1940 metų birželio Stalino revoliucijos, yra fašistai. Rygoje ir Taline marširuoja SS būriai. Lietuvą valdo fašistas Landsbergis. Fašistai sunaikino Bronzinį Stalino karį Taline. Užsimojo prieš raudonarmietį su kolchozninkais Vilniuje. Fašistų kalėjime kankinasi su fašistais prie Vilniaus televizijos bokšto 1991-ųjų sausį narsiai kovęsis šaunusis tanko vadas Melis. Fašistai Lietuvoje pasikėsino į šventą V.Putino propagandos laisvę rusiškose televizijose.

Lietuva, Latvija ir Estija, nepripažįstančios taikios socialistinės 1940 metų birželio Stalino revoliucijos, yra fašistai. Rygoje ir Taline marširuoja SS būriai. Lietuvą valdo fašistas Landsbergis.

Suomija yra fašistai. Fašistinės feldmaršalo G.Manerheimo ordos prieš 75 metus klastingai išžudė milijoną taikių Raudonosios armijos kareivių ir karininkų, kurie atėjo padėti suomiams nusimesti fašistų valdžią.

Lenkijos fašistai kartu su Lietuvos fašistais, išskyrus vienintelį draugą V.Tomaševskį (na, gal dar kokį Bradauską ar Uspaskichą), dešimt metų kurstė Ukrainos, Moldovos, Gruzijos, Armėnijos ir Azerbaidžano fašistus, surengė Rožių ir Oranžines revoliucijas. Jei ne tie lenkų ir lietuvių fašistai, nebūtų ir Vakarų sankcijų Rusijai.

Moldovos fašistai nori susijungti su Rumunijos fašistais ir sunaikinti paskutinius draugo Stalino iškovojimus Vakaruose.

Nepribaigti Austrijos fašistai į „Eurovizijos“ nugalėtojus prakišo barzdotą transvestitą su suknele, kurį dabar naktimis priverstas sapnuoti V.Putinas. Ar bent suvokiate, kiek vadui kainuoja jo paties froidiškos abejonės susikurto tobulo mačo įvaizdžiu?

Vokietija G.Schroederio laikais buvo jau tapusi antifašistine valstybe. Bet dabar, nepaisant Rusijos investicijų į Vokietijos nekilnojamąjį turtą ir bendroves, nepaisant lengvatų vokiečių verslininkams Rusijoje, vėl atkrito į fašizmą. Fašistinis vilkas į Vilko irštvą žiūri net tada, kai ji jau susprogdinta.

Prancūzijos fašistai neatiduoda taikiai Rusijai dviejų „Mistral“ laivų. Nyderlandų ir Malaizijos fašistai melagingai tvirtina, kad Malaizijos lėktuvą su keliais šimtais keleivių (iš anksto fašistų nužudytų) virš kovotojų su Ukrainos fašistais banderininkais kontroliuojamos teritorijos numušė taiki Rusijos priešlėktuvinės brigados raketa.

Nyderlandų ir Malaizijos fašistai melagingai tvirtina, kad Malaizijos lėktuvą su keliais šimtais keleivių (iš anksto fašistų nužudytų) virš kovotojų su Ukrainos fašistais banderininkais kontroliuojamos teritorijos numušė taiki Rusijos priešlėktuvinės brigados raketa.

Švedijos fašistai stumia šalį į fašistinį NATO bloką. Turkijos fašistai, nepaisydami turkams pasiūlyto ES fašistų paniekinto „Pietų srauto“ dujotiekio, kiša nosį į Krymo reikalus – šmeižia taikų aiškinamąjį FSB darbą su Krymo totorių fašistais.

Uzbekistanas yra fašistai. Vengia stoti į laisva Maskvos valia sukurtą, pažangią ir ekonomiškai labai naudingą Eurazijos sąjungą. Fašistai dezintegratoriai.

Azerbaidžanas, Tadžikistanas ir net Kirgizija – taip pat fašistai. Vagia tikrų rusų darbus Rusijoje. Maskvoje per juos nebegali praeiti rusų skustagalviai.

Kazachstanas įstojo į Eurazijos Sąjungą, bet ir kazachai yra slapti fašistai. Kreivai žiūri į civilizaciją jiems atnešusius rusus. Kur tai matyta: bando rusus priversti kalbėti kažkokia kazachų kalba!

Japonija yra fašistinė. Japonai, nors tu atominę bombą jiems ant galvos tašyk, neatsisako užgrobti Kurilų salas, kurios, kaip ir Krymas, Rytų Prūsija su Kionigsbergu, Karelija, Novorusija, Abchazija, Padniestrė ar Pietų Osetija, kaip visiems žinoma, yra senosios rusų žemės.

Nepaisant atviros V.Putino ir barzdoto A.Dugino meilės Kinijai, kinai yra jei ne fašistai, tai fašistų talkininkai tikrai. Tik ir laukia patogaus momento, kai bus galima atplėšti Vladivostoką, Ulan Udę, S.Šoigu gimtinę Tuvą, o gal ir visą Sibirą.

Baltarusiją valdo fašistinis diktatorius A.Lukašenka. Kuris vaizduoja didelį antifašistą, bet kasdien reikalauja už tai pinigų ir net gavęs jų pliurpia fašistines nesąmones apie Ukrainos teritorinį vientisumą.

Baltarusiją valdo fašistinis diktatorius A.Lukašenka. Kuris vaizduoja didelį antifašistą, bet kasdien reikalauja už tai pinigų ir net gavęs jų pliurpia fašistines nesąmones apie Ukrainos teritorinį vientisumą.

JAV apskritai yra fašizmo citadelė. Grobianti iš Rusijos vaikų namų rusų vaikus ir kurstanti fašizmą prie taikios Rusijos sienų. Kanada, D.Britanija, Norvegija, Danija – Viešpatie, kiek jų daug – fašistiškai padlaižiauja JAV.

Fidelio Kuba ir ta nusmuko iki pigaus sandėrio su Amerikos fašizmu.  

Kaip išgyventi tokiame šlykščiame Europos fašistų bei iškrypėlių ir nedėkingų kaimynų pasaulyje krikščioniškas Bizantijos vertybes ginančiai Lenino-Stalino-Berijos-Brežnevo-Andropovo-Putino valstybei? Opričnikų, ochrankos ir NKVD-FSB puoselėtai, žmogų labiau nei kur kitur pasaulyje vertinančiai (pavyzdys – Ukrainoje žuvusių desantininkų laidotuvės), trapiai ir taikiai kaip balandis antifašistinei Rusijai?

Dieve, saugok Putiną! Kuris jau net nebeturi su kuo daugiau susipykti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius