Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 12

15min debatai: skaitytojai nuspręs, kurie Seimo rinkimuose dalyvaujančių partijų lyderiai yra geriausi

Naujienų portalas 15min šią savaitę pradeda pagrindinių Lietuvos politinių partijų lyderių debatus, skirtus artėjantiems Seimo rinkimams. Skaitytojai galės balsuoti, kurie politikai debatuose pasirodė geriau, o kurie – blogiau, ir išrinks debatų nugalėtoją.
Seimo rinkimų debatai
Seimo rinkimų debatai

15min debatai vyks tris ketvirtadienius iš eilės 11 val. Jie bus transliuojami tiesiogiai, o klausimus partijų lyderiams prieš debatus galėsite užduoti el. paštu klausimai@15min.lt.

Per kiekvienus debatus skaitytojų klausime, kuris politikas kalbėjo įtikinamiau. Šiuos balsavimus laimėję politikai dar kartą susitiks tiesioginiame 15min eteryje prieš pat Seimo rinkimus – spalio 7 dieną, penktadienį, 11 val. Iš šių trijų lyderių skaitytojai išrinks debatų nugalėtoją. Planuojama, kad debatuose dalyvaus šešių populiariausių partijų lyderiai – socialdemokratų, konservatorių, valstiečių ir žaliųjų, Darbo partijos, „Tvarkos ir teisingumo“, Liberalų sąjūdžio lyderiai. Pirminiuose debatuose susitiks valdančiosios ir opozicinės partijos atstovai.

Sulaukę mažiau palaikymo trys politikai dar kartą 15min debatuose diskutuos spalio 6 dieną, ketvirtadienį, 11 val.

15min debatai nebus nuobodūs. Politikams neleisime ilgai kalbėti, ką panorėjus, bet bandysime išgirsti konkrečius jų pasisakymus aktualiausiomis temomis. Tikimės, kad tokios diskusijos padės rinkėjams geriau susipažinti su kandidatais, išsiaiškinti jų nuostatas ir pagelbės apsisprendžiant, už ką balsuoti“, – sako 15min debatus vesianti žurnalistė Liepa Želnienė.

15min debatuose – Eugenijus Gentvilas ir Algirdas Sysas
15min debatuose – Eugenijus Gentvilas ir Algirdas Sysas

Pirmuosiuose debatuose jau šį ketvirtadienį, rugsėjo 15 dieną, 11 val. susirungs Lietuvos socialdemokratų partijos pirmininko pavaduotojas, rinkimų štabo vadovas Algirdas Sysas ir Liberalų sąjūdžio vicepirmininkas Eugenijus Gentvilas, kuris yra partijos rinkimų sąrašo lyderis.

Politikams klausimus užduoti galite el.paštu klausimai@15min.lt.

Kviečiame žiūrėti!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius