-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 10 30

Alytaus meras N.Cesiulis: didvyrius mėginama paversti atpirkimo ožiais

Alytaus miesto vadovą Nerijų Cesiulį papiktino ugniagesių profsąjungos vadovo Sauliaus Džiauto priekaištai Alytaus ugniagesių viršininkui Algirdui Bautroniui. „Ateiti ir užgesinus gaisrą kalbėti tokius dalykus, kad trūko kompetencijos...“ – stebisi N.Cesiulis, savo komentarą, kaip įprastai, išplatinęs feisbuke.
Nerijus Cesiulis
Nerijus Cesiulis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Mūsų didvyriai – atpirkimo ož...? Net nenoriu to garsiai ištarti. Kadangi mačiau visą pragaro virtuvę, mano kuklia nuomone, Alytaus ugniagesių vedliui A.Bautroniui ir visiems kitiems strategavusiems ir gaisrą likvidavusiems vyrams turi būti valstybiniai ordinai ir visos Lietuvos pagarba“, – tvirtina N.Cesiulis.

„Nesu apsimetėlis. Ir pats tokių nemėgstu. Todėl nevyniosiu į vatą ir šį kartą. Sakykite, kodėl ugniagesių profsąjunga atsiranda tada, kai gaisras užgesintas? O kur jūs buvote anksčiau?

Ugniagesių gynėjas į gaisrą atvyko šeštą parą. Tyliai pasidairė, pašniukšinėjo, nei labas, nei viso gero ir po pusvalandžio dingo. Jeigu matė, kad reikia dušų, lovų, švarių poilsio zonų ir kitų dalykų, kodėl tą pačią akimirką neatėjo ir nepasakė, Nerijau, reikia dušų, reikia lovų, reikia to ir ano.

Juk kas ko prašė – viską padarėm. Nebuvo nė vieno čia ir dabar nepadaryto dalyko. Parūpinom maisto, kalį, magnį vyrams vežėm kibirais. Vandens, technikos. Būtų kas nors pasakę, dar reikia to ir šito, garbės žodis, viskas būtų buvę.

Vyrai dirbo taip, tarsi degtų jų pačių namai. Neskaičiavo nei valandų, nei jėgų ir juo labiau negalvojo nei apie sveikatą, nei pinigus, premijas ar medalius. Bet ateiti ir užgesinus gaisrą kalbėti tokius dalykus, kad trūko kompetencijos, trūko to ir to... Siūlau gerai pagalvoti – ar pats sau priekaištų neturite“, – ragina Alytaus meras.

„Sutinku, kad profsąjungos yra reikalingos, aš jas palaikau, bet tik tada, kai jos savo darbą dirba iš tikrųjų“, – reziumuoja N.Cesiulis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius