Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 03 27

Alytuje tenka reguliuoti žmonių srautus prie skiepijimo centro

Pastebėjus gyventojų būriavimąsi prie skiepijimo centro Alytaus miesto savivaldybės administracijos Viešosios tvarkos skyrius penktadienį ėmėsi papildomų priemonių, kurios padėtų išlaikyti atstumus. Šalia įėjimo į skiepijimo centrą sumontuoti atitvarai, o ant trinkelių ir laiptų atsirado geltonos juostos, žyminčios saugius atstumus.
Vakcina nuo COVID-19
Vakcina nuo COVID-19 / „Scanpix“ nuotr.

Apsaugos darbuotojai pastebi, kad kiekvieną rytą gyventojai, kartu su jais lydinčiais asmenimis susiburia šalia centro, nesilaiko saugių atstumų, stumdosi, dažniausiai ateina ne jiems paskirtu laiku, o daug ankščiau.

Darbuotojams perspėjus dėl atstumų laikymosi, gyventojai dažnai nekreipia į tai dėmesio ir net atsako negražiais komentarais.

Apsaugos darbuotojų ir Lietuvos raudonojo kryžiaus savanorių teigimu, atsiradus papildomiems atitvarams situacija pagerėjo ir būriavimosi jau nebėra.

Taip pat pasitaiko atvejų, kai į šį centrą gyventojai ateina ne pasiskiepyti jiems paskirtu laiku, o tiesiog pasiteirauti įvairių klausimų, į kuriuos turėtų atsakyti šeimos gydytojas, o ne skiepijimo centro darbuotojai ir savanoriai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius